Kvällens rekomenderade filmer: tisdag 27/12

  • Letters from Iwo Jima
  • Ice age
  • 27 dresses
  • Snuten i Hollywood II
  • Little Man
  • Diverted
  • The way of the gun

Letters from Iwo Jima

21:00 – 23:45

Letters from Iwo Jima

Ice age

17:20 – 19:00

Ice AgeAmerikansk animerad film från 2002. Tjugo tusen år tillbaka i tiden är en rejäl köldknäpp på väg, istiden. Alla levande varelser tvingas fly söderut. Mammuten Manfred är nöjd med att vandra i sin egen takt när han träffar sengångaren Sid som till Manfreds irritation envisas med att slå följe med honom. De är helt olika varandra men när de hittar ett övergivet människobarn kommer de överens om att återbörda barnet till sin familj. Åldersgräns 7 år.

27 dresses

21:00 – 22:00

Amerikansk romantisk komedi från 2007. Jane är den eviga brudtärnan och har 27 brudtärneklänningar som bevis. Hon är hemligt förälskad i sin chef och önskar inget hellre än att få skrida ner för altargången mot George. När hennes syster Tess dyker upp vänds Janes liv upp och ner. Tess lyckas få George på fall och plötsligt håller Jane på att planera sin systers bröllop med sin drömman. Samtidigt försöker journalisten Kevin få Janes uppmärksamhet men råkar ställa till det rejält för sig när han skriver en artikel om Jane och hennes klänningar. Barntillåten.

Snuten i Hollywood II

23:25 – 01:40

Snuten i Hollywood IIAmerikansk actionkomedi från 1987. När Axel Foleys vän, Andrew Bogomil, blir skjuten återvänder Axel till Beverly Hills. Där återförenas han med sina två kollegor, Billy Rosewood och John Taggart. De tre försöker tillsammans ta reda på vem som låg bakom attacken mot deras vän och samtidigt lösa en rad mystiska rån som satt skräck i stadens affärsinnehavare. Åldersgräns 15 år.

Little Man

21:00 – 23:00

Little ManEn man som önskar bli pappa misstar en kortväxt kriminell för att vara hans nyadopterade son.

Diverted

01:20 – 03:10

Den 11 september 2001 vägras hundratals flygplan på väg till New York att landa på grund av terrorattentatet samma dag. Det amerikanska luftrummet stängs och 38 av planen omdirigeras till Gander, Newfoundland i Kanada. En stad med 9000 invånare tar hand om 7000 passagerare i 4 dagar tills USA åter tillåter flygplan på sitt territorium.

The way of the gun

01:40 – 04:05

The Way of the GunAmerikansk dramathriller från 2000. De två yrkesförbrytarna Parker och Longbaugh har hört talas om Robin, en gravid ung kvinna som agerar surrogatmamma åt ett rikt barnlöst par, och de räknar med att kunna tjäna snabba pengar genom att kidnappa henne. Planen är enkel, låt Robin föda barnet, byt barnet mot lösensumman och behåll Robin som försäkring. Det visar sig dock snart att kidnappning är ett betydligt krångligare och riskablare val av inkomstkälla än den brottslighet de tidigare ägnat sig åt. Åldersgräns 15 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *