Kvällens rekomenderade filmer: torsdag 01/12

  • Breaking and Entering
  • Ond aning
  • A Cinderella Story
  • American Virgin

Breaking and Entering

21:00 – 23:25

Breaking And EnteringHistorien skildrar brott, både känslomässiga och kriminella, vilket är följden av ett möte mellan en yuppie-arkitekt och den unga muslimske tjuv som bryter sig in på hans kontor.

Ond aning

21:00 – 23:00

Amerikansk dramathriller från 2007. Linda Hanson lever ett välordnat liv tillsammans med sin man, Jim, och deras döttrar i ett lugnt villaområde. En morgon knackar ortens polis på dörren och berättar att Jim har omkommit i en bilolycka. Dagen därpå vaknar Linda och upptäcker att hennes man lever och är välbehållen. Medan hennes omgivning tror att Linda håller på att förlora förståndet förstår hon att hennes upplevelse är ett förebud. Nu måste hon hitta ett sätt att förhindra olyckan innan det är försent. Åldersgräns 11 år.

A Cinderella Story

21:00 – 23:00

A Cinderella StorySam Montgomery är en impopulär pojkflicka som under flera månader fått textmeddelanden från någon som kallar sig Nomad. I sms:en ber Nomad henne att möta honom på dansgolvet på en halloweenbal klockan 11. Problemet är bara att hon måste vara tillbaka på snabbmatshaket som ägs av hennes elaka styvmamma senast klockan 12. Men innan Nomad får veta vem hon är, måste Sams bäste vän Carter köra henne tillbaka till jobbet. När natten är över blir ingenting mer sig likt i Sams liv.

American Virgin

21:00 – 22:45

American VirginEn förstaårselev på college har fått ett stipendium från en grupp som förespråkar sexuell avhållsamhet före äktenskapet. När flickan till sin fasa får veta att hennes felsteg under en utekväll, då hon motvilligt blev full för första gången i sitt liv, filmades av en sliskig videoproducent, måste hon och hennes vänner resa över landet för att ta tillbaka filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *