Kvällens rekomenderade filmer: torsdag 08/12

  • Angel Eyes
  • Hur man blir av med en kille på 10 dagar
  • Allt en tjej vill ha
  • The Big Bounce
  • The Hunted

Angel Eyes

21:00 – 23:00

Angel EyesChicagopolisen Sharon Pogue blir överfallen av den brottsling hon jagar. En mystisk främling, Catch, ingriper och räddar Sharons liv. De blir kära i varandra samtidigt som de avslöjar varandras hemligheter.

Hur man blir av med en kille på 10 dagar

21:00 – 23:25

Amerikansk komedi från 2003. Andie Anderson jobbar på ett kvinnomagasin och drömmer om att få skriva lite mer seriösa artiklar. När hon blir erbjuden att skriva om hur man blir av med en kille på tio dagar antar hon utmaningen. Uppdraget går ut på att hon måste hitta en kille, se till att han blir kär i henne och dumpar henne, allt på tio dagar. När hon möter reklamaren Benjamin Barry bestämmer hon sig för att han ska bli den utvalde. Det Andie inte vet är att Benjamin precis slagit vad med sin chef om att han kan få vilken kvinna som helst att bli kär i honom på tio dagar. Det blir en kamp mellan de två, där Andie gör allt för att Benjamin ska göra slut med henne medan han är beredd att göra vad som helst för att behålla henne.

Allt en tjej vill ha

21:00 – 23:10

Daphne är en typisk 17 årig amerikansk tjej som har vuxit upp med sin mamma i USA. Men nu tycker mamman att det är på tiden att Daphne lär känna sin far som bor i England. Hon åker dit för att skapa sig en relation med sin far, som visar sig vara en högt uppsatt politiker. Daphne måste lära sig att passa in, både i hans politiska liv utåt sett, men även med hans andra väldigt svartsjuka dotter, medan hon själv måste försöka behålla sin integritet.

The Big Bounce

21:00 – 22:45

The Big BounceOwen Wilson spelar Jack Ryan, en sympatisk dagdrivare vars talanger ligger på gränsen till vad som är lagligt. Han hoppas att ett miljöombyte ska ge honom lite medvind och reser till Hawaii. Jack tar ett byggjobb för Ray Ritchie (Gary Sinise), en skum fastighetsentreprenör som bygger ett bostadsområde mot de lokala invånarnas vilja. En domare (Morgan Freeman) blir imponerad av Jacks slagsmålstalanger och erbjuder honom ett jobb. Snart därefter kliver Nancy Hayes (Sara Foster) in i Jacks liv och planerar att förföra honom för att få hjälp att stjäla 200 000 dollar från Ray. Vem sätter egentligen dit vem, och vem kan man lita på?

The Hunted

02:20 – 03:55

The HuntedAaron Hallam var topptränad elitsoldat i Kosovo men klarar inte av vardagen när han återvänder hem. Han hemsöks ständigt av skräcken från kriget. Han löper amok och börjar ett enmanskrig i skogarna i nordvästra USA. Han mördar och styckar jägare och skogshuggare på de mest bestialiska vis. FBIs specialagent Abby Durrel blir tvungen att be Hallams gamla läromästare LT Bonham om hjälp. Han är den enda som kan stoppa den specialtränade mördaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *