Kvällens rekomenderade filmer: torsdag 17/11

  • Handen som gungar vaggan
  • Mr. Deeds
  • Get Smart

Handen som gungar vaggan

21:00 – 23:15

Utåt sett är Peyton den perfekta barnflickan – älskvärd, duktig och söt. Men hennes dolda talanger är betydligt mindre trevliga…

Mr. Deeds

21:00 – 23:00

Mr. DeedsAmerikansk romantisk komedi från 2002. Deeds som driver en pizzeria i New Hampshire får en dag chockbeskedet att han blivit arvtagare till ett framgångsrikt mediebolag. Deeds vardag vänds upp och ner när han helt oerfaren kastas in i affärsvärlden. Han omringas snart av affärsmän som alla vill lura av honom pengar. Journalisten Babe låtsas vara en oskyldig småstadstjej och bjuder ut Deeds. Hennes egentliga uppdrag är att skriva ett reportage om honom i en skvallertidning. Men snart inser Babe att hon fått känslor för Deeds. Åldersgräns 7 år.

Get Smart

21:00 – 23:15

Agent Maxwell Smart skickas på sitt farligaste och viktigaste uppdrag någonsin: att krossa brottssyndikatet Kaos planer att ta över världen. När den hemliga spionbyrån Controls huvudkontor attackeras och agenternas identiteter avslöjas, tvingas chefen att befordra den mycket ivrige analytikern Maxwell Smart, som alltid drömt om att arbeta ute på fältet tillsammans med sin idol, superstjärnan Agent 23. Smart får istället jobba med den härliga-men-livsfarliga Agent 99. Utan erfarenhet och med mycket lite tid ska Smart besegra Kaos och rädda världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *