Kvällens rekomenderade filmer: torsdag 20/10

  • Rallybrudar
  • Livet går vidare
  • Duplicity
  • Toxic Skies

Rallybrudar

21:00 – 23:00

RallybrudarSvensk dramakomedi från 2008. Ulla arbetar som veterinärassistent i den lilla orten Torsby i Värmland. Enda anledningen till att hon bor och arbetar där är hennes stora intresse för rally. Ullas dröm är att själv bli en stor rallyförare. På orten bor också bonddottern Birgitta som drömmer om ett liv i Paris. Ulla bestämmer sig för att satsa på sin stora dröm, att delta i Monte Carlo-rallyt men för att kunna ställa upp behöver hon en kartläsare och lyckas övertala den motvilliga Birgitta som ser en chans att få komma till Frankrike.

Livet går vidare

16:45 – 19:00

Amerikanskt drama från 1998. Birdee Pruitt verkar ha allt. Hon är en före detta skönhetsdrottning och är gift med sin ungdomskärlek Bill som hon har en dotter med. Men under en direktsänd tv-show får Birdie veta att hennes man varit otrogen och hennes värld rasar samman. Tillsammans med sin dotter beger hon sig till sin hemstad. Men livet kompliceras ytterligare när hon försöker att komma överens med sin mor och samtidigt försöka ta hand om sin dotter som längtar efter sin pappa. Frågan är om Birdee kommer hitta den styrka som krävs för att återta sitt liv och att få tillbaka det hon nästan gett upp, en tro på framtiden. Åldersgräns 7 år.

Duplicity

21:00 – 23:35

DuplicityTvå agenter inleder en kärleksaffär. När de hamnar mitt uppe i ett komplicerat kontraspionage inser de att den tuffaste delen av jobbet är att våga lita på varandra. CIA-agent Claire Stenwick och MI6-agent Ray Koval har lämnat sina respektive länders säkerhetstjänster för att söka lyckan på den privata marknaden. Nu står kampen mellan två multinationella företag och de före detta agenternas uppgift är att säkra patentet för en banbrytande produkt – och alla medel är tillåtna. Men i takt med att risktagandet ökar och mysteriet tätnar, blir Claire och Ray allt mer attraherade av varandra. En maktkamp kantad av ömsom passion, ömsom svek tar sin början.

Toxic Skies

03:20 – 04:50

Toxic SkiesEn läkare och hans team åker till en liten by som har drabbats av en epidemi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *