Kvällens rekomenderade filmer: torsdag 22/12

  • Things We Lost in the Fire
  • Definitely
  • Maybe
  • Doomsday
  • Firefox

Things We Lost in the Fire

21:00 – 23:15

Things We Lost in the FireAudrey sörjer efter att ha förlorat sin make. Hon bjuder in en problemtyngd gammal vän, Jerry, att bo hos henne och hennes två barn.

Definitely, Maybe

21:00 – 23:15

Definitely, Maybe30-årige Will Hayes från Manhattan är mitt uppe i en skilsmässa när hans 10-åriga dotter Maya börjar fråga ut honom om livet innan äktenskapet. Wills historia börjar 1992, då han som ung aspirerande politiker flyttar till New York för att jobba med Bill Clintons valkampanj. Will försöker, utan framgång, att berätta den barnvänliga historien för sin dotter och ändrar namnen så att hon måste gissa vem han tillslut gifte sig med. Var det den pålitliga Emily, bästa vännen April eller den frispråkiga journalisten? När Maya sätter ihop bitarna i sin pappas romantiska pussel börjar hon förstå att kärlek inte är lätt. Och när Will berättar sin historia får Maya honom att inse att det aldrig är för sent att gå tillbaka och, kanske, få ett lyckligt slut.

Doomsday

21:00 – 23:10

DoomsdayEtt dödligt virus har skördat hundratusentals offer i Storbritannien. I ett desperat försök att tygla spridningen av sjukdomen bygger myndigheterna en ogenomtränglig mur för att förhindra att de smittade flyr. Smittospärren fungerar men 30 år senare bryter epidemin ut igen. Enligt uppgift finns det fortfarande liv bakom den stora muren vilket kan innebära att någon funnit ett botemedel. Således bestämmer sig myndigheterna för att skicka in en elittrupp i det avskärmade området…

Firefox

01:20 – 03:55

FirefoxUSAs underrättelsetjänst får reda på att ryssarna har konstruerat ett nytt överljudsplan med revolutionerande tekniska finesser och inser man att man måste få tag på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *