Kvällens rekomenderade filmer: torsdag 24/11

  • A Beautiful Mind
  • Djävulen bär Prada
  • Fired Up!

A Beautiful Mind

21:00 – 23:45

A Beautiful MindDen sanna historien om nobelpristagaren i ekonomi, John Forbes Nash Jr. Filmen utspelar sig mestadels under 50-talet då Forbes Nash Jr. formulerade sin matematiska teori, den så kallade Game Theory, som han 40 år senare skulle tilldelas Nobelpriset för.

Djävulen bär Prada

21:00 – 23:20

Amerikansk romantisk komedi från 2006. Andrea Sachs önskar inget hellre än att få arbeta som journalist på en prestigefull tidning. Men att få jobb inom tidningsbranschen i New York visar sig inte vara så lätt. När hon får en chans att arbeta som assistent till Miranda Priestly, chefredaktör på Runway, världens ledande modemagasin, tar hon jobbet. Det visar sig att Miranda är chefen från helvetet och hennes kollegor ser inte på henne med blida ögon. För att kunna passa in i den glamorösa modevärden måste Andrea genomgå en total makeover. Frågan är om Andrea är villig att sälja sin själ för att förverkliga sina drömmar. Åldersgräns 15 år.

Fired Up!

21:00 – 22:50

Fired Up!Shawn och Nick ser inte alls fram emot sommarens fotbollsläger. Istället lyckas de komma med i Cheerleaderlaget och får följa med på deras träningsläger. Plötsligt befinner de sig i mitten av en uppsjö av läckra tjejer. Killarna kan inte tänka sig något bättre, tills Shawn blir tokförälskad i Carly som misstänker att de bryr sig mer om tjejerna än om sporten. Shawn gör nu sitt allt för att övertyga Carly att de visst är där för att de brinner för Cheerleading, inget annat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *