Terminator Salvation

Kvällens TV: Actionladdade ’Terminator Salvation’ följt av hjärtvärmande ’Sweet Pecan Summer’

Ikväll bjuder TV:n på en dubbel dos av spänning och hjärtevärme med filmerna Terminator Salvation och Sweet Pecan Summer. Först kastas vi in i en dystopisk framtid där människans överlevnad står på spel mot de obevekliga maskinerna, i en actionpackad kamp ledd av John Connor. Sedan växlar vi tempo till den charmiga berättelsen om Amanda, som spenderar en sommar fylld av gamla minnen, oväntad kärlek och söt pecannötspaj i ett försök att rädda familjens gård. Missa inte denna oemotståndliga mix av adrenalinfylld action och hjärtvärmande romantik – en perfekt filmkväll väntar!

Ikväll bjuder TV:n på en spännande mix av action och romantik med filmerna ”Terminator Salvation” och ”Sweet Pecan Summer”. ”Terminator Salvation”, en del av den ikoniska Terminator-serien, tar oss till en postapokalyptisk framtid där människan kämpar för sin överlevnad mot de fruktade maskinerna. Filmen är fylld med spänning, action och spektakulära effekter. Å andra sidan, ”Sweet Pecan Summer”, erbjuder en lättsam och hjärtvärmande berättelse om kärlek och familjeband. Filmen följer Amanda när hon försöker rädda familjens pecannötsfarm och återupptäcker kärleken på vägen. Två helt olika filmer som garanterar en kväll fylld med både adrenalin och känslor.

Terminator Salvation

Terminator SalvationSamtidigt som maskinerna samlar sig för slutstrid utforskar John Connor och en mystisk främling Skynets inre. Tillsammans uppdagar de en fruktansvärd hemlighet som kan leda till människosläktets undergång.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:45. Läs mer om Terminator Salvation

Sweet Pecan Summer

Sweet Pecan SummerVi saknar beskrivning för denna sändning.

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:10. Läs mer om Sweet Pecan Summer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *