American Pie 2

Kvällens TV-filmer: American Pie 2 och Seeking Justice – Hysterisk komedi och spännande action i ett!

American Pie 2: Mer vilda fester, galna äventyr och oförglömlig komedi väntar när gänget från American Pie återförenas för sommarens hetaste strandfest!

Seeking Justice: Ett ultimat hämndspel dras igång när en man desperat söker sanning och rättvisa efter att hans fru fallit offer för en brutal attack. Men ingenting är vad det verkar i denna spännande thriller fylld av intriger och oväntade vändningar.

Ikväll på TV visas ett par spännande filmer. Ett av de mest framträdande är komedisuccén ”American Pie 2”, som tar oss tillbaka till den galna världen av Jim, Stifler och gänget från East Great Falls. Med skruvade upptåg och roliga missöden utlovar den här filmen en underhållande kväll. En annan film som sticker ut är thrillern ”Seeking Justice”, där Nicolas Cage spelar huvudrollen. Denna intensiva historia handlar om en man som söker rättvisa för sin hustru efter en traumatisk händelse. Spänning och intriger väntar i denna film. Så luta dig tillbaka, slå på TV:n och njut av dessa spännande och underhållande filmer ikväll.

American Pie 2

American Pie 2Jim, Oz, Kevin, Finch och Stifler är tillbaka. Efter första året på college hyr polarna en sommarstuga ihop vid Lake Michigan, där de kan jaga brudar och ägna sig åt allehanda upptåg.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om American Pie 2

Seeking Justice

Seeking JusticeEn främling söker upp high school-läraren Will Gerard och erbjuder sig att straffa den som misshandlade hans fru Laura. Will tackar ja och förstår senare att han måste betala ett pris för hämnden.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Seeking Justice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *