Captain Phillips

Kvällens TV-filmer bjuder på spänning, action och julkänsla

Ikväll bjuds det på en härlig filmkväll på TV med ett flertal spännande alternativ. Bland annat kan man se den spänningsfyllda Captain Phillips, den actionladdade The Fast and the Furious: Tokyo Drift samt de mysiga feelgood-filmerna Next Stop, Christmas och Christmas Joy. Så varför inte kränga popcornen och njuta av en underhållande kväll framför TV:n?

Ikväll på TV kan du se Captain Phillips, en spännande film baserad på verkliga händelser om kapningen av ett amerikanskt lastfartyg av somaliska pirater. The Fast and the Furious: Tokyo Drift är en actionfylld film där du får följa en ung amerikansk streetracingförare i Tokyo. Next Stop, Christmas är en romantisk komedi där en kvinna får chansen att uppleva julen på nytt. Christmas Joy är en annan julrelaterad film där en kvinna åker tillbaka till sin hemstad och upptäcker kärlek och hennes sanna passion. Förutom dessa filmer finns det även andra sevärda filmer att välja mellan ikväll på TV.

Captain Phillips

Captain PhillipsSkildrar kapningen av det amerikanska fraktfartyget Maersk Alabama i april 2009. Fartyget kapades av somaliska pirater och fartygskaptenen Richard Phillips överlämnade sig själv till piraterna för att skydda sin besättning utanför Afrikas kust.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Captain Phillips

The Fast and the Furious: Tokyo Drift

The Fast and the Furious: Tokyo DriftStreetracing-killen Sean flyttar till sin pappa i Tokyo, där han lär känna amerikanen Twinkie och testar en ny stil: driftracing.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Fast and the Furious: Tokyo Drift

Next Stop, Christmas

Next Stop, ChristmasAngie har bestämt sig för att fira jul ensam, men hennes vanliga pendeltåg förvandlas till ett jultåg som tar henne tillbaka i tiden och släpper av henne i hemstaden.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Next Stop, Christmas

Christmas Joy

Christmas JoyNär Joy Holbrooks moster Ruby hamnat på sjukhus återvänder hon till den charmiga hemstaden Crystal Falls för att ta hand om henne i juletid. Väl där får hon också ta Rubys plats i stans stora kakfestival, och så stöter hon på gamla pojkvännen Ben.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 18:10. Läs mer om Christmas Joy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *