Polisskolan

Kvällens TV-filmer – en rolig och spännande mix!

Ikväll bjuds det på en imponerande filmkväll med ett brett utbud av populära titlar. Från komediklassikern Polisskolan till spänningsfyllda Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott och det underhållande Pitch Perfect. Dessutom finns Du gör mig galen! och The Spy Who Dumped Me för de som söker efter mer action. Missa inte dessa fantastiska filmer som sänds på TV ikväll!

Ikväll finns det flera sevärda filmer på TV. Polisskolan är en klassisk komedi om en grupp olikartade polisstudenter. Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott är en magisk äventyrsfilm om trollkarlen Newt Scamander. Pitch Perfect är en underhållande musikal om en a cappella-grupp. Du gör mig galen! är en romantisk komedi om en osannolik kärlekshistoria. The Spy Who Dumped Me är en actionkomedi där två kvinnor blir indragna i en internationell spionintrig. Det finns också andra sevärda filmer som sänds ikväll.

Polisskolan

PolisskolanFör att få fler sökanden till polishögskolan bestämmer man sig för att slopa de formella kraven vilket gör att diverse inkompetenta sökanden med udda personligheter antas som aspiranter. Instruktörerna försöker med alla medel att få aspiranterna att sluta, men det har de inga som helst planer på. De utexaminerade från Polisskolan är redo att upprätthålla lag och oordning.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:55. Läs mer om Polisskolan

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brottGrindelwald har lyckats undkomma arresten. Han börjar samla anhängare, men döljer sin egentliga agenda: att uppfostra renblodiga trollkarlar till att styra över alla icke-magiska varelser. I ett försök att hindra Grindelwalds planer, tar Albus Dumbledore hjälp av sin tidigare elev Newt Scamander, som inte anar vilka faror som väntar.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

Pitch Perfect

Pitch PerfectThe Bellas är en acapellagrupp för tjejer som lever på poplåtar och bra utseende. Efter att ha misslyckats totalt under förra årets tävling blir de tvungna att ta i med nya tag och en av de nya medlemmar som värvas är förstaårseleven Beca.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:20. Läs mer om Pitch Perfect

Du gör mig galen!

Du gör mig galen!Pat, en före detta lärare har precis släppts ut från den psykiatriska anstalten där han suttit efter att ha försökt slå ihjäl sin frus älskare. Nu tvingas han flytta hem till sina föräldrar och gör allt han kan för att återförenas med sin ex-fru.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:40. Läs mer om Du gör mig galen!

The Spy Who Dumped Me

The Spy Who Dumped MeAudrey och Morgan, två trettioåriga bästa vänner från Los Angeles, kastas oväntat in i en internationell konspiration när Audreys expojkvän, som visar sig vara en spion, dyker upp i hennes lägenhet jagad av ett team mördare. Duon förvånar sig själva med att ge sig iväg på en jakt genom hela Europa bland mördare och misstänkta, och en charmig brittisk agent, när de försöker kläcka en plan för att rädda världen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The Spy Who Dumped Me

Alive

AliveDen 13:e oktober 1972 råkar ett passagerarplan ut för en snöstorm över Anderna och planet kraschar. Ombord finns ett rugbylag med anhöriga och majoriteten överlever. När de hör på radion att sökandet efter överlevande från kraschen avblåsts inser de att de kommer att dö om de inte gör något.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Alive

Maverick

MaverickBret Maverick är en finurlig pokerspelare som hellre lurar folk än skjuter dem. Han är i brådskande behov av tretusen dollar för att kunna delta i en stor pokertävling och måste snabbt spela ihop pengarna.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Maverick

Mitt stora feta grekiska bröllop 2

Mitt stora feta grekiska bröllop 2Toulas och Ians förhållande har tappat gnistan, och Toula ryker ofta ihop med tonårsdottern Paris. Paris vägrar att rätta sig efter vad andra tycker är passande för en grekisk ficka. Medan Paris kämpar med hela släktens förväntningar avslöjas en familjehemlighet som kommer att samla tre generationer till ett ännu större, fetare och mer grekiskt bröllop.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:20. Läs mer om Mitt stora feta grekiska bröllop 2

Britt-Marie var här

Britt-Marie var härBritt-Marie är inte alls en ordningsfascist. Det är bara det att smuts och oorganiserade besticklådor får henne att skrika på insidan. När hon lämnar sin man efter 40 år och ett liv som hemmafru, tvingas hon göra upp med sig själv och möta omvärlden. Det enda jobb hon kan få finns i Borg, en liten håla där allt är nedlagt förutom den ölstinkande pizzerian och det lokala fotbollslaget. Britt-Marie får i uppdrag att träna byns ungdomslag, trots att hon avskyr fotboll.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Britt-Marie var här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *