Kalle och chokladfabriken

Kvällens TV-Höjdpunkter: Från Magiska Chokladfabriker till Hjältemodiga Äventyr – Missa Inte Dessa Fem Filmklassiker!

Ikväll bjuder TV-tablån på en riktig filmfest med något för alla smaker. Missa inte chansen att se klassiker som ”Kalle och chokladfabriken”, den spännande ”True Grit”, äventyrliga ”Robin Hood”, nervkittlande ”Cape Fear” och musikalen ”Cats”. En kväll fylld med toppfilmer väntar!

Ikväll på TV erbjuds ett varierat utbud av filmer för alla smaker.

– **Kalle och chokladfabriken** tar oss med på en magisk resa till Willy Wonkas mystiska godisfabrik tillsammans med den unga Kalle och fyra andra barn.
– **True Grit** är en västernfilm där en ung flicka söker hämnd för sin fars död med hjälp av en tuff U.S. Marshal.
– **Robin Hood** ger oss äventyr från medeltiden där den legendariske hjälten kämpar mot orättvisor och korruption i England.
– **Cape Fear** är en spännande thriller där en advokat och hans familj blir terroriserade av en frigiven fånge.
– **Cats**, baserad på Andrew Lloyd Webbers musikal, tar oss till en fantasifull värld där katter tävlar för att vinna en chans till ett nytt liv.

Utöver dessa filmer finns det andra sevärda filmer på TV ikväll som kan locka olika smaker och intressen. Missa inte chansen att njuta av en filmkväll!

Kalle och chokladfabriken

Kalle och chokladfabrikenDen fattiga pojken Kalle och fyra bortskämda barn finner varsin guldbiljett och vinner en guidad tur i den excentriske Willy Wonkas fantastiska chokladfabrik.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:45. Läs mer om Kalle och chokladfabriken

True Grit

True GritFjortonåriga Mattie Ross tar hjälp av den skjutglade, spritosande lagmannen Rooster Cogburn för att skipa rättvisa och spåra upp mannen som dödade hennes far.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om True Grit

Robin Hood

Robin HoodRobin, som tidigare bara varit intresserad av självbevarelse, tjänar i kung Richards armé mot fransmännen. När Richard dör reser Robin till Nottingham, en stad som lider av korruption orsakad av en despotisk sheriff och förlamande beskattning.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om Robin Hood

Cape Fear

Cape FearFör 14 år sedan försvarade Sam Bowden den psykotiske våldtäktsmannen Max Cody i en rättegång där Max blev dömd till 14 års fängelse. Nu vill Max kräva hämnd, och Sam blir tvungen att ta till oortodoxa metoder för att beskydda sin familj.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Cape Fear

Cats

CatsEn grupp katter tävlar under den årliga Jellicle-balen där en av katterna väljs ut och får lov att börja leva ett nytt, mycket bättre liv.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 17:50. Läs mer om Cats

Hercules

HerculesNär en ny, skrämmande fiende hotar, tvingas Hercules och hans orädda legosoldater leda en armé in i en kamp mot alla odds. Det behövs gudalik styrka för Hercules att övervinna sitt förflutna och sina fiender i detta episka äventyr.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Hercules

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *