Kvällens filmer: Dolan’s Cadillac, En ny start, Johan Fal…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Dolan’s Cadillac, En ny start, Johan Falk: De 107 patrioterna, Johan Falk: De 107 patrioterna, forts, Sleepy Hollow

Dolan’s Cadillac

Jimmy Dolan är en hänsynslös gangsterboss som skapat sig en förmögenhet på människohandel. Läraren Tom Robinsons tillvaro ändras abrupt då hans fru bevittnar ett mord som begås av Dolan. Detta leder till flera händelser som kommer att få fruktansvärda konsekvenser för alla parter.

Filmen visas på Sjuan klockan 02:50 – 04:30

En ny start

En Ny StartAmerikansk familjefilm från 2011. I hopp om att börja om på nytt efter sin frus död bestämmer Benjamin sig för att investera i ett nytt hus. Tillsammans med barnen Dylan och Rosie hittar han det perfekta huset, men det enda problemet är att det ligger en djurpark på bakgården. Köper han huset, köper han även djurparken. Skådespelare: Thomas Haden Church, Elle Fanning, Scarlett Johansson, Matt Damon.

Trailer för En ny start

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:35

Johan Falk: De 107 patrioterna

Svenskt kriminaldrama från 2010. En skottlossning mellan två rivaliserande gäng bryter ut i Göteborgs stadspark, och när konflikten eskalerar kallas SGI-gruppen in. Ett nytt gäng håller på att slå sig fram i Sveriges undre värld och Johan Falk får i uppdrag att identifiera dem, men det enda han har att gå på är en tatuering. Skådespelare: Mikael Tornving, Jakob Eklund, Joel Kinnaman.

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

Johan Falk: De 107 patrioterna, forts

Svenskt kriminaldrama från 2012. En skottlossning mellan två rivaliserande gäng bryter ut i Göteborgs stadspark, och när konflikten eskalerar kallas SGI-gruppen in. Ett nytt gäng håller på att slå sig fram i Sveriges undre värld och Johan Falk får i uppdrag att identifiera dem, men det enda han har att gå på är en tatuering. Skådespelare: Joel Kinnaman, Mikael Tornving, Jakob Eklund.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:15

Sleepy Hollow

Sleepy HollowAmerikanskt äventyr från 1999. År 1799. Den excentriske mordutredaren Ichabod Crane skickas till byn Sleepy Hollow för att utreda en rad bisarra mordfall. Han är övertygad om att det finns en rationell förklaring till morden men byborna tror att mördaren är en huvudlös ridande vålnad. Skådespelare: Johnny Depp, Christopher Walken, Christina Ricci.(c)

Trailer för Sleepy Hollow

Filmen visas på TV4 klockan 01:55 – 04:05