Kvällens filmer: Fat & back, Edge of darkness, Tjejen som…

Fat & back, Edge of darkness, Tjejen som tog hem spelet, Striptease, Varg Veum – kalla hjärtan

Fat & back

16:10 – 17:15

Amerikansk dokumentär från 2012. Personliga tränaren PJ blir frustrerad av sin oförmåga att få kontakt med vissa överviktiga människor i sina försök att hjälpa dem gå ner i vikt. Han går upp 40 kg för att själv få uppleva effekterna av fetma. 7/8 i 887538 (n)

Edge of darkness

21:00 – 23:25

Edge of DarknessBrittisk-amerikanskt actiondrama från 2010. Thomas Craven är en mordutredare i Boston. När hans dotter mördas på trappan till deras hus tror han först att det var honom de var efter. Men han får snart tag i bevis som ändrar hans uppfattning, och bestämmer sig för att gå till botten med utredningen. Craven får reda på att hans dotter levde ett hemligt liv som ledde till mordet. Och han dras in i en dunkel värld med hemliga överenskommelser på regeringsnivå (n)

Tjejen som tog hem spelet

16:40 – 18:50

Amerikansk komedi från 1986. Molly är uppfödd med amerikansk fotboll. Hon tränar ett damlag i löpning på en skola men vill egentligen bli hjälptränare åt skolans fotbollstränare. För att retas ordnar han ett jobb åt henne på en skola i ghettot (n)

Striptease

23:05 – 01:25

Amerikansk thriller från 1996. Erin Grant förlorar vårdnaden om sin dotter, när hon skiljer sin från sin man Darrell, en småkriminell tjuv. Hon kämpar nu för att få det att gå runt och tar jobb som strippa på en nattklubb. En kväll är kongressmannen Dilbeck på klubben (dock iförd maskering) och hamnar i bråk med en annan man. En tredje man, som är kär i Erin, känner igen Dilbeck och erbjuder sig att utpressa politikern för att Erin ska få tillbaka sin dotter. Men allt går inte som det ska (n)

Varg Veum – kalla hjärtan

21:00 – 22:00

Norskt kriminaldrama från 2012. Varg Veum deltar i sökandet efter ett syskonpar som försvunnit i Bergens skummare kvarter. Han ser ett samband mellan ett mordfall en kollega utreder och de försvunna syskonen. Samtidigt väntar han och Karin barn och han ställs inför sitt livs svåraste val.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *