Kvällens filmer: Fat & back, The prestige, Chasing Libert…

Fat & back, The prestige, Chasing Liberty

Fat & back

20:00 – 21:00

Amerikansk dokumentär från 2012. Personliga tränaren PJ blir frustrerad av sin oförmåga att få kontakt med vissa överviktiga människor i sina försök att hjälpa dem gå ner i vikt. Han går upp 40 kg för att själv få uppleva effekterna av fetma (n)

The prestige

21:00 – 23:40

The PrestigeAmerikansk thriller från 2006. London 1800-talets slut. Robert och Alfred är två magiker vars intensiva rivalitet blir en kamp av besatthet, svek och svartsjuka med konsekvenser. Från det första mötet som två unga lovande magiker har de alltid varit konkurrenter. Det som började som vänskaplig konkurrens utvecklas till en bitter rivalitet, de blir fiender för livet och konsekvensen blir att de riskerar livet på alla de känner (n)

Chasing Liberty

21:00 – 23:15

Chasing LibertyAnna Foster har samma krav och drömmar, som vilken tonåring som helst. Hon vill kunna umgås med sina kompisar, dejta killar och uppleva små romantiska äventyr. Dessvärre är Annas far lika orolig över vad dottern har för sig på fritiden som alla världens fäder. Han har dock resurser att med hjälp av Secret Service-agenter bevaka dottern var hon än befinner sig, eftersom han råkar vara USA:s president.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *