Kvällens filmer: Harry Potter och Halvblodsprinsen, What’…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Harry Potter och Halvblodsprinsen, What’s your number?, Nätterna vid havet, Nanny McPhee och den magiska skrällen, Ego, 13 snart 30, The twilight saga: Breaking dawn part 2, Basic Instinct 2, The twilight saga: Breaking dawn part 2, Bedragaren, Goon, En president i stan

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Harry Potter och HalvblodsprinsenLord Voldemorts grepp hårdnar om både mugglar- och trollkarlsvärlden. Hogwarts är inte längre den trygga plats det en gång var. Harry misstänker till och med att faran lurar inne på slottet. Samtidigt är Dumbledore fast besluten att förbereda Harry inför den slutgiltiga kampen som närmar sig med stormsteg. Tillsammans försöker de hitta svagheterna i Voldemorts försvar. Trots att den avgörande kraftmätningen närmar sig spirar romanserna bland våra vänner på Hogwarts.

Trailer för Harry Potter och Halvblodsprinsen

Filmen visas på Kanal 5 klockan 16:55 – 20:00

What’s your number?

Ally har sökt efter den rätta så länge hon kan minnas och har dejtat alla möjliga män. Nu börjar hon bli rädd för att hon ska bli ensam resten av livet och bestämmer sig för att söka upp alla sina före detta pojkvänner för att ge dem en andra chans.

Filmen visas på Sjuan klockan 22:10 – 00:15

Nätterna vid havet

Adrienne Willis liv är i kaos. När hon får möjlighet att sköta en väninnas värdshus ser hon en chans att få lugn och ro och tänka över sitt liv. Men inget blir som hon tänkt sig när en storm drar in över staden samtidigt som Paul Flanner tar in på värdshuset.

Filmen visas på Sjuan klockan 03:15 – 05:10

Nanny McPhee och den magiska skrällen

Nanny McPhee och den Magiska SkrällenBrittisk-fransk familjekomedi från 2010. Nanny McPhee är en magisk barnsköterska som dyker upp när hon är som minst önskad och mest behövd. Hon hamnar på en familjegård där bråk har utbrutit mellan några stojiga barn från landet och deras bortskämda kusiner från stan. Nanny McPhee, som förlitar sig på allt från en flygande motorcykel till en trädklättrande griskulting, trollar fram precis rätt recept för att lära sina skyddslingar fem nya läxor. Skådespelare: Ralph Fiennes, Ewan McGregor, Oscar Steer, Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal.

Trailer för Nanny McPhee och den magiska skrällen

Filmen visas på SVT1 klockan 16:10 – 17:55

Ego

EgoSvenskt drama från 2013. Sebastian Silverberg är en 25-åring som bara bryr sig om utseende, festande och sitt eget ego. Men när han en dag råkar ut för en olycka och mister synen blir han plötsligt tvungen att omvärdera sitt liv. Mia hjälper honom att öppna ögonen och upptäcka vad som egentligen har betydelse i livet. Skådespelare: Peter Andersson, Emil Johnsen, Martin Wallström, Mylaine Hedreul, Sissela Kyle.

Trailer för Ego

Filmen visas på SVT1 klockan 22:00 – 23:40

13 snart 30

13 Snart 30Amerikansk komedi från 2004. Jenna önskar sig ett nytt liv. Om hon kunde vakna upp som vuxen och vara populär med ett bra jobb och schysst lägenhet så skulle allt vara perfekt. Hennes önskan går i uppfyllelse! Hon vaknar upp som den coola 30-åring hon mest av allt vill vara. Problemet är att hon inte minns något av de senaste 17 åren och de val hon gjort för att nå dit hon är i dag. Skådespelare: Judy Greer, Andy Serkis, Kathy Baker, Jennifer Garner, Mark Ruffalo.

Trailer för 13 snart 30

Filmen visas på TV3 klockan 18:00 – 20:00

The twilight saga: Breaking dawn part 2

Amerikansk fantasy från 2012. Bella vaknar upp som transformerad – hon har blivit både mamma och vampyr. Medan hennes man Edward njuter av hennes skönhet, fart och ovanliga självkontroll, så har den nyfödda Bella aldrig känt sig mer levande. Samtidigt flätas hennes bästa vän Jacob Blacks och dottern Renesmees öden samman allt mer. Denna sällsynta varelses ankomst förenar storfamiljen, men snart väcker den även krafter som riskerar att förgöra dem alla. Skådespelare: Taylor Lautner, Peter Facinelli, Ashley Greene, Robert Pattinson, Kristen Stewart.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:20

Basic Instinct 2

Basic Instinct 2Amerikansk thriller från 2006. Kriminalinspektör Roy ber psykiatrikern Glass att utvärdera en vacker och gåtfull kvinna som är kan vara knuten till en idrottsstjärnas mystiska död. Detta gör att Glass värld vänds upp och ner. Kvinnan är Catherine Tramell, en amerikansk bestsellerförfattare vars obehagliga uppdiktade kriminalfall har en tendens att upprepa sig i verkliga livet. Dragningskraften mellan Glass och Tramell är stark och omöjlig att hejda. Glass attraheras av författaren och sitter snart fast i ett nät av lögner och bedrägeri. Skådespelare: David Morrissey, Charlotte Rampling, Sharon Stone.

Trailer för Basic Instinct 2

Filmen visas på TV3 klockan 23:20 – 01:35

The twilight saga: Breaking dawn part 2

Amerikansk fantasy från 2012. Bella vaknar upp som transformerad – hon har blivit både mamma och vampyr. Medan hennes man Edward njuter av hennes skönhet, fart och ovanliga självkontroll, så har den nyfödda Bella aldrig känt sig mer levande. Samtidigt flätas hennes bästa vän Jacob Blacks och dottern Renesmees öden samman allt mer. Denna sällsynta varelses ankomst förenar storfamiljen, men snart väcker den även krafter som riskerar att förgöra dem alla. Skådespelare: Taylor Lautner, Peter Facinelli, Ashley Greene, Robert Pattinson, Kristen Stewart.

Filmen visas på TV3 klockan 03:40 – 05:30

Bedragaren

Amerikanskt drama från 2012. Miljardären Robert Miller är en skrupelfri man. Han har fifflat med sin bokföring och fört såväl sina anställda som sin familj bakom ljuset. En natt när Robert är ute och kör med sin älskarinna kraschar han sin bil, och hon dör av skadorna. Han försöker sopa igen spåren efter olyckan, men frågan är vad som hinner ikapp honom först – polisen eller hans samvete. Skådespelare: Susan Sarandon, Brit Marling, Richard Gere.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 00:25

Goon

GoonDoug Glatt är inte nöjd med sitt jobb som utkastare på en bar i Boston och hans lyckade familj skäms för honom. Han drömmer om den sorts framgång som minor league-hockeytuffingen Ross Rhea åtnjuter. När ett slumpartat möte med en hockeyspelare leder till ett blodigt slagsmål som Doug enkelt vinner ser Halifax Highlanders tränare potential i denna mammutstore man som bara hindras av sin fullständiga avsaknad av hockeytalang samt sin brors gamla konståkningsskridskor. Doug trotsar de andra spelarnas hån och lyckas få en plats i laget, och med sin hockeybesatte bäste väns uppmuntran blir han snart en stigande stjärna. Snart får han chansen att teka mot Ross ”The Boss” Rhea och kanske slutligen fixa en flickvän. Allt han behöver nu är att lära sig hur man åker skridskor.

Trailer för Goon

Filmen visas på TV6 klockan 23:00 – 00:45

En president i stan

En president i stanVälkommen till Mooseport, en sömnig småstad där idyllen är ett påtagligt faktum. Men Mooseport råkar också vara den enormt populäre presidenten, Monroe ”Örnen” Coles semestertillhåll, och nu har han bestämt sig för att dra sig tillbaka för att skriva på sina memoarer. Hans planer grusas dock när invånarna övertalar honom att ställa upp som kandidat i borgmästarvalet. Konkurrensen utgörs av den lokala järnhandlaren, Handy Harrison, vars flickvän har ett mer än vänskapligt intresse för presidenten. Och vice versa. I takt med att valkampanjerna framskrider ökar rivaliteten mellan de båda kandidaterna, och de inser snart att staden inte är stor nog för dem båda.

Trailer för En president i stan

Filmen visas på TV8 klockan 00:15 – 02:25