Kvällens filmer: Jordens undergång – Cat 8, Strömstedt & …

Idag tisdag visas följande filmer på TV: Jordens undergång – Cat 8, Strömstedt & Freud, Legal eagles – en tavla för mycket, Bangkok dangerous

Jordens undergång – Cat 8

Amerikansk action från 2013. Försvarsexperten doktor Jane Brandt presenterar ett avancerat globalt säkerhetssystem som bygger på solens kraft. Men en olycka får allvarliga konsekvenser. Och ett ännu värre hot som kommer att göra slut på allt mänskligt liv, är på väg från solen.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:30

Strömstedt & Freud

Svensk scenföreställning från 2013. Scenshow där en romantisk poptönt och en terapeut brottas med sig själva för att förstå mer av livet. Niklas Strömstedt och Per Naroskins självutlämnande snack växlar mellan vansinnigt allvar och brutal humor. Regissör: Sissela Kyle.

Filmen visas på SVT1 klockan 22:35 – 00:20

Legal eagles – en tavla för mycket

Amerikansk dramakomedi från 1986. Åklagaren Tom Logan och advokaten Laura Kelly dras de in i New Yorks undre värld när de samlar bevis på Manhattan. De ska försvara en flicka som anklagas för stöld, och kommer i kontakt med konstvärlden och jagas av en kallblodig mördare.

Filmen visas på SVT1 klockan 00:25 – 02:15

Bangkok dangerous

Bangkok DangerousAmerikansk thriller från 2008. Yrkesmördaren Joe får i uppdrag att bege sig till Bangkok och mörda fyra personer. På plats kommer han få fyra paket med uppgifter om vilka personerna är. De tre första uppdragen går som planerat men när han får reda på vem den fjärde personen är blir han tveksam till att utföra dådet.

Trailer för Bangkok dangerous

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:05