Kvällens filmer: Lost Boys: The Thirst, Ginger & Rosa, Fr…

Idag fredag visas följande filmer på TV: Lost Boys: The Thirst, Ginger & Rosa, Friends with benefits, Vantage point, Stealth – det osynliga hotet, Kramer mot Kramer

Lost Boys: The Thirst

Vampyrjägaren Edgar Frog har nått botten och sörjer sin bror i en husvagn som banken tänker ta. Då kontaktas han av författaren Gwen Lieber som vill ha hans hjälp med att rädda hennes bror som har kidnappats av vampyrer. Med hjälp av sina vänner tar Edgar upp en blodig kamp mot ondskan.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 00:40 – 02:10

Ginger & Rosa

Brittiskt drama från 2012. Under 60-talet i London får vi följa två tonåriga flickor – Ginger och Rosa. De föddes när Hiroshimabomben föll och växer upp under hoten från Kubakrisen. De lever med rädslan för ett storkrig inte bara i världen utan också i sina familjer. Skådespelare: Christina Hendricks, Annette Bening, Timothy Spall, Ella Fanning, Alice Englert.

Filmen visas på SVT2 klockan 21:45 – 23:15

Friends with benefits

Friends with BenefitsAmerikansk romantisk komedi från 2011. Dylan och Jamie tror att det blir lätt att lägga till sex till deras vänskap, vad än romantiska Hollywoodkomedier vill få dem att tro. Men de upptäcker snart att det verkligen alltid leder till komplikationer att bli fysisk. Skådespelare: Particia Clarkson, Woody Harrelson, Bryan Greenberg, Mila Kunis, Justin Timberlake.

Trailer för Friends with benefits

Filmen visas på TV3 klockan 21:30 – 23:50

Vantage point

Vantage PointAmerikansk thriller från 2008. Åtta främlingar med olika synvinklar försöker avslöja sanningen bakom mordförsöket på den amerikanska presidenten. Presidenten Ashton befinner sig i Spanien för att hålla tal inför en antiterror-konferens när han blir skjuten. Agenterna Barnes, Taylor och Holden sätter genast igång jakten på terroristerna. Skådespelare: Forest Whitaker, Bruce McGill, William Hurt, Dennis Quaid, Matthew Fox.

Trailer för Vantage point

Filmen visas på TV3 klockan 23:50 – 01:40

Stealth – det osynliga hotet

Stealth - Det osynliga hotetMarinen håller på att utveckla ett stridsflygplan som styrs via dator. Flygplanet placeras på ett hangarfartyg i Stilla Havet för att det ska lära sig stridsmanövrer av de mänskliga piloterna ombord. Men när datorn utvecklar en egen hjärna måste männsikorna stoppa den innan den startar ett krig….

Trailer för Stealth – det osynliga hotet

Filmen visas på TV6 klockan 22:30 – 00:50

Kramer mot Kramer

Kramer Mot KramerEfter åtta års äktenskap lämnar Joanna Kramer sin man Ted och sin 7-årige son Billy. Joanna är i desperat behov av att finna sig själv och få ett egenvärde. Hon tror att hon är en dålig mor eftersom hon är så olycklig. Men hon älskar Billy och efter 15 månader kommer hon tillbaka för att kräva vårdnaden om honom. Men under tiden som Ted har tagit hand om Billy har de båda fått en fin kontakt. En uppslitande vårdnadstvist startar där Joanna och Ted på var sin sida av rättssalen ger svar på varför just de passar bäst som vårdnadshavare. Vad Billy vill är det ingen som frågar.

Trailer för Kramer mot Kramer

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:15