Kvällens filmer: Malibu’s most wanted, Jackie Brown, Salt…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Malibu’s most wanted, Jackie Brown, Salt, American dreamz

Malibu’s most wanted

Malibu's Most WantedAmerikansk komedi från 2003. Brad, eller B-Rad som han vill bli kallad, vill vara en i gänget bland Malibus rappare. Han kommer från den fina delen av stan – kan han rappa?. Brads pappa Bill Gluckman som kandiderar för guvernörsposten anser att hans sons udda karriärsval sätter käppar i hjulet för honom.

Trailer för Malibu’s most wanted

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:50 – 03:20

Jackie Brown

Jackie BrownAmerikansk thriller från 1997. Flygvärdinnan Jackie Brown, smugglar svarta pengar åt vapenhandlaren Ordell. En dag grips hon av polisen och Jackie förstår att hon varken kan avslöja Ordell eller bråka med polisen. Som tur är har hon en plan, dock en livsfarlig sådan.

Trailer för Jackie Brown

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 00:10

Salt

SaltAmerikansk kriminalaction från 2010. Evelyn Salt är en CIA-agent och högt respekterad av alla, inklusive sin chef, Ted Winter. Från ingenstans kommer en rysk spion in på kontoret och erbjuder vital information: Rysslands president kommer att lönnmördas under sin kommande resa till New York. Namnet på lönnmördaren: Evelyn Salt. Winter vägrar acceptera att hon är en spion eller dubbelagent men hennes agerande börjar väcka tvivel. Vem är egentligen Evelyn Salt och vad planerar hon?.

Trailer för Salt

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:00

American dreamz

American DreamzAmerikansk komedi från 2006. Martin Tweed är värd för talangshowen American Dreamz, och trots att han avskyr varje ny säsong är den en hit hos TV-publiken. Tweed bestämmer att det är dags för en ny grupp tävlingsdeltagare, och skickar ut sitt team för att hitta de underligast möjliga kandidaterna. Medan detta äger rum, blir USA: s president mer och mer deprimerad och förlitar sig på sina anställda, till och med när han ska agera gästdomare på TV-showen. Fantastiska nyheter för en grupp terrorister som utnyttjar tävlingsdeltagarna för att komma åt presidenten.

Trailer för American dreamz

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:10