Kvällens filmer: Management, Sex drive, Snålvatten & jäke…

Idag fredag visas följande filmer på TV: Management, Sex drive, Snålvatten & jäkelskap, 28 dagar, The one, Public enemies

Management

ManagementAmerikansk dramakomedi från 2008. Sue är en vacker kvinna som arbetar med att sälja konst. Hon spenderar en natt på ett motell i Arizona där hon hamnar i säng med den tramsige chefen Mike, som snabbt faller för henne. Sue planerar inte att träffa Mike igen, men han har andra planer.

Trailer för Management

Filmen visas på Kanal 5 klockan 22:00 – 23:50

Sex drive

Sex DriveAmerikansk komedi från 2008. Ian är en 18-årig gymnasieelev som hoppas träffa en tjej via Internet. Han är dock inte helt ärlig vad gäller sitt utseende. Snart nog får han kontakt med ”Ms. Tasty” som han stämmer träff med i verkligheten. Men hon bor i Knoxville, medan han bor i Brookfield. Han beslutar sig för att besöka henne och lånar sin brors bil utan lov. Med sig på resan har han sällskap i form av bästisarna Lance och Felicia.

Trailer för Sex drive

Filmen visas på Kanal 9 klockan 00:20 – 02:30

Snålvatten & jäkelskap

Svenskt folklustspel från 2001. Inspelat på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg. Handlingen utspelar sig på en gård på landsbygden och året är 1947. 2003.

Filmen visas på Sjuan klockan 19:35 – 22:00

28 dagar

Amerikanskt drama från 2000. När Gwen Cummings är med och orsakar en bilolycka på grund av att hon är full, tvingar polisen henne att välja mellan rehabilitering eller fängelse. Hon väljer att rehabilitering, men deltar inte helhjärtat i behandlingen och vägrar att erkänna att hon har ett alkoholproblem. Hon lär gradvis känna de andra patienterna på behandlingshemmet och de får henne att se över sina livsval och kämpa för att komma tillbaka på banan.

Filmen visas på TV3 klockan 22:00 – 00:10

The one

The OneAmerikansk science fiction från 2001. I en nära framtid har teknologin under namnet ”quantum tunneling” gjort det möjligt för människan att existera i flera parallella universum samtidigt. Men ett antal kriminella missbrukar tyvärr systemet, vilket innebär att man blir tvungen att upprätta den ”multiuniversella” myndigheten MVA (Multi-verse authorities). MVA får stora problem, då agenten Gabriel Yulaw plötsligt hoppar av. Genom att resa från ett universum till ett annat, börjar han ta livet av sina egna parallella jag och för varje mord skaffar han sig större och större makt.

Trailer för The one

Filmen visas på TV6 klockan 23:00 – 00:45

Public enemies

Public EnemiesAmerikansk thriller från 2009. Genom sina våghalsiga bankrån blev John Dillinger en av de mest notoriska brottslingarna i depressionens USA. Hans osannolika förmåga att gäcka polisen gjorde honom samtidigt till en hjälte i allmänhetens ögon. För att få fast honom tillsattes en specialgrupp ledd av en av landets främsta agenter.

Trailer för Public enemies

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:45