Kvällens filmer: Ocean’s Thirteen, Face Off, Die hard 2, …

Idag lördag visas följande filmer på TV: Ocean’s Thirteen, Face Off, Die hard 2, Lovligt byte, Mumien, Immortals, Underworld

Ocean’s Thirteen

När den skoningslöse kasinoägaren Willy Bank bedrar en av de ursprungliga elva i Danny Oceans gäng samlas Danny och resten av gänget för att sätta Bank på plats. Men deras plan går inte som planerat och de tvingas ta hjälp av sin forna fiende, Terry Benedict.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:25

Face Off

FBI-agenten Sean Archer jagar mördaren och psykopaten Castor Troy. Troy skadas under jakten och faller i koma, bara minuterna efter sitt avslöjande, att han apterat och gömt en biologisk bomb stor nog att utplåna hela San Fransisco. Klockan tickar men ingen vet var bomben finns. På regeringens order genomgår Sean en ny avancerad kirurgisk metod. Han byter skepnad till mördarens ansikte.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 23:25 – 02:10

Die hard 2

Die Hard 2Amerikansk action från 1990. Kriminalaren John McClane dras in i en katt-och-råttalek när flygplatsen i Washington D.C belägras av en elitstyrka. Det blir en kamp mot klockan då hans fru befinner sig på ett plan som inte kan landa och vars bränslenivå stadigt sjunker. Skådespelare: Bonnie Bedelia, William Atherton, Bruce Willis.

Trailer för Die hard 2

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:35

Lovligt byte

Lovligt byteAmerikansk actionkomedi från 1990. Rick har fått en ny identitet av FBI för att han ska hjälpa dem att sätta dit en intern narkotikabrottsling. Femton år senare springer han på sin ex-flickvän Marianne, som känner igen honom. Samtidigt har den man som utsetts till att skydda Rick bytts ut till någon som inte är helt pålitlig. Skådespelare: David Carradine, Bill Duke, Stephen Tobolowsky, Mel Gibson, Goldie Hawn.

Trailer för Lovligt byte

Filmen visas på TV3 klockan 23:35 – 01:55

Mumien

MumienEn hejdlöst spännande actionfilm om en grupp skattjägare som åker på expedition till Sahara öknen år 1925. När de snubblar över en uråldrig grav återupplivar de oavsiktligen en 3000 år gammal förbannelse, som förkroppsligas av en hämndfull reinkarnation av en egyptisk präst som har dömts till en evighet bland de levande döda.

Trailer för Mumien

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:30

Immortals

ImmortalsDen brutale och blodtörstige kung Hyperion och hans mordiska armé från Heraklion härjar genom Grekland i sökandet efter den sedan länge försvunna Epirus’ Plibåge. Med den oövervinnerliga Pilbågen kommer kungen att kunna störta Olympens gudar och bli sin världs obestridde härskare. Med obarmhärtig effektivitet förstör Hyperion och hans legioner allt i sitt kölvatten, och det verkar som om inget kan stoppa den onde kungens uppdrag. Medan by efter by förstörs går en stenhuggare vid namn Theseus ed på att hämnas sin mor, som dött i en av Hyperions räder. När Theseus träffar sibylleoraklet, Phaedra, övertygar hennes obehagliga visioner av den unge mannens framtid henne om att han är nyckeln till att stoppa förstörelsen. Med hennes hjälp samlar Theseus en liten grupp anhängare och omfamnar sitt öde i en sista desperat strid för mänsklighetens framtid.

Trailer för Immortals

Filmen visas på TV6 klockan 23:30 – 01:40

Underworld

UnderworldNär den unge medicinstuderanden Michael Corvin blir vittne till en våldsam konfrontation mellan två gäng är han lyckligt ovetande om vad han egentligen sett. De rivaliserande grupperna är nämligen vampyrer och varulvar som fört en kamp på liv och död under flera århundraden. En av vampyrerna är den vackra Selena som i en ödets nyck räddar Michael från varulvarnas handgripligheter. Vad ingen av dem vet är att Michael är en bricka i ett mycket större spel än de någonsin skulle ha kunnat föreställa sig…

Trailer för Underworld

Filmen visas på TV6 klockan 01:40 – 03:45