Kvällens filmer: Preacher’s kid, Push, Transporter 3, Ett…

Idag torsdag visas följande filmer på TV: Preacher’s kid, Push, Transporter 3, Ett bra år

Preacher’s kid

Amerikanskt drama från 2010. Efter att ha tröttnat på sitt enformiga liv börjar prästdottern Angie längta efter nya upplevelser. Hon ger sig därför iväg på egen hand och ansluter sig till en gospelgrupp på resande fot. Hon upptäcker snart livet utanför småstaden är tufft, men vill inte återvända tomhänt, eller ännu värre – till en far som inte längre älskar henne.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:55 – 04:00

Push

Kanadensisk-amerikansk action från 2009. En grupp amerikaner gömmer sig utanför landets gränser för en av den amerikanska regeringens långa armar. De använder sitt övernaturliga och telekinetiska kunnande för att tillsammans, vid ett sista försök, lyckas fly undan organisationens horisont för all framtid.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:15

Transporter 3

Fransk-amerikansk action från 2008. Frank Martin får i uppdrag att transportera Valentina, den kidnappade dottern till en ukrainsk regeringstjänsteman. Rutten går från Marseilles till Odessa över Svarta havet och innebär en sammandrabbning med huliganer som vill hindra en säker leverans.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:00

Ett bra år

Amerikanskt drama från 2006. Max är en kall och slipad börsmäklare i London. När han får ärva en vingård i Provence åker han dit för att sälja den. Men det går inte riktigt som han tänkt sig. Vistelsen där väcker minnen och starka känslor hos honom, inte minst sedan han träffat en vacker fransk flicka.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:20