Kvällens filmer: She’s all that, Skicka vidare, Bara en d…

Idag lördag visas följande filmer på TV: She’s all that, Skicka vidare, Bara en dag, Jane Eyre, Octopussy, The core, Boomerang, Jumper, Min brors flickvän, The client list, Animal, Batman begins, forts, Familjen Jones, 28 veckor senare, The medallion, Assault on precinct 13, Major Payne

She’s all that

Amerikansk komedi från 1999. Laney är elev på en skola där det mesta kretsar kring pengar och utseende. Med sin lite speciella stil smälter hon inte riktigt in i skolans miljö. Skolans snygging Zach går med på ett vad som går ut på att han kan göra vem som helst populär innan balen, Laney blir hans vadslagningsobjekt. Men det går inte som han tänkt sig.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 18:05 – 20:00

Skicka vidare

Amerikanskt drama från 2000. Pedantiska Eugene Simonet är lärare. I hans klass går Trevor. Eleverna får ett uppdrag – att försöka förändra något till det bättre i sin omgivning.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:30

Bara en dag

Amerikanskt drama från 2004. Det har gått nio år sedan Jesse och Celine träffades en lång och romantisk natt för att sedan skiljas åt igen. Nu möts de igen i Frankrike i uppföljaren till ”Bara en natt”.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 23:30 – 01:00

Jane Eyre

Amerikansk-brittiskt drama från 2011. Den föräldralösa och timida Jane Eyre växer upp på en flickskola där hon får en god utbildning, på sin grymma mosters order. När Jane som vuxen söker anställning som guvernant på en herrgård fattar hon snart tycke för sin stränge, men hemlighetsfulle, arbetsgivare. Men snart inser hon att det pågår mystiska saker i huset.

Filmen visas på Sjuan klockan 20:00 – 22:20

Octopussy

Brittisk action från 1983. Med nöd och näppe lyckas James Bond fly från Latinamerika men han hinner knappt landa i England innan han skickas ut på ett nytt uppdrag. Ett Fabergé-ägg som en tidigare agent lyckats lämna över till engelska ambassaden, innan han blev dödad, har visat sig vara falskt. Det äkta ägget ska säljas på en exklusive auktion. Bond lyckas byta ut äggen och lokalisera köparen, en afghansk prins som kallar sig Kamal. Spåren leder Bond till Indien och smuggeldrottningen Octopussy. Men juvelsmugglingen visar sig vara en täckmantel för en mycket hemskare plan, att starta ett nytt världskrig.

Filmen visas på Sjuan klockan 22:20 – 01:00

The core

Amerikansk science fiction från 2003. När 17 personer plötsligt dör i Boston och bisarra naturfenomen inträffar börjar geofysikern Josh Keyes misstänka att något inte står rätt till. Han undersöker händelserna och upptäcker att jordens inre kärna har slutat att rotera, vilket får jordens elektromagnetiska fält att snabbt försämras. Om det elektromagnetiska fältet kollapsar helt kommer jorden att koka. USA:s regering och FN bestämmer att det ska byggas en farkost att föra ner till jordens kärna för att kunna återaktivera den. Ett team av experter samlas ihop för uppdraget.

Filmen visas på Sjuan klockan 01:00 – 03:45

Boomerang

Amerikansk komedi från 1992. Marcus Graham är en hjärtekrossande och framgångsrik affärsman i New York. När han får en ny chef står han plötsligt inför sitt livs största utmaning.

Filmen visas på Sjuan klockan 03:45 – 05:50

Jumper

Amerikansk action från 2008. En ung man upptäcker att han genom teleportation kan förflytta sig till vilken plats på jorden som helst på ett ögonblick. Denna exceptionella förmåga ger honom oändliga möjligheter men visar sig också försätta honom i livsfara. Med Hayden Christensen och Samuel L Jackson.

Filmen visas på SVT1 klockan 22:15 – 23:40

Min brors flickvän

Amerikansk komedi från 2007. Dan är en engagerad pappa. Sedan hans fru dog har han varit ensamstående, men när hans släkt samlas stöter han oväntat på sin drömkvinna, Beth. Hon är intelligent, rolig och vacker, men dessvärre råkar hon också vara hans brors flickvän.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:10

The client list

The Client ListAmerikanskt drama från 2010. När Samantha och hennes man blir arbetslösa tar hon ett jobb på en massagestudio utan att inse att de anställda är prostituerade. När polisen gör razzia hos företaget och Samantha grips blir hon nyckelvittne i ärendet, sätter högdjur i handbojor och får en liten stad i Texas på fall.

Trailer för The client list

Filmen visas på TV3 klockan 23:10 – 00:50

Animal

AnimalAmerikansk komedi från 2001. Marvins högsta dröm är att bli polis men han har inte de fysiska förutsättningarna. En dag råkar han ut för en bilolycka och tas om hand av en excentrisk läkare. Marvin lappas ihop med delar från djur och förvandlas till ett impulsstyrt muskelberg.

Trailer för Animal

Filmen visas på TV3 klockan 01:50 – 03:20

Batman begins, forts

Amerikanskt actionäventyr från 2005. Bruce Wayne bestämmer sig för att viga sitt liv åt att bekämpa brott och ondska efter att ha blivit vittne till sina föräldrars brutala avrättning. Således föds hans hemliga och respektingivande alter ego Batman och han börjar sakta men säkert att röja upp på Gotham Citys gator.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 00:25

Familjen Jones

Amerikansk komedi från 2009. Steve och Katie och deras barn verkar vara den perfekta familjen. Men vad grannarna inte anar är att allt är en fasad. Familjen Jones är inte en riktig familj, utan skådespelare som har anlitats för att få grannarna att konsumera mera.

Filmen visas på TV4 klockan 00:25 – 02:25

28 veckor senare

Brittisk skräckfilm från 2007. Sex månader efter att Rage-viruset ödelagt London har armén lyckats återställa ordningen. Staden återbefolkas med överlevande. Men trots rigorös säkerhet lyckas en smittad person ta sig in i staden och viruset sprider sig återigen som en löpeld genom Londons gator.

Filmen visas på TV4 klockan 02:25 – 05:55

The medallion

Amerikansk-kinesisk actionkomedi från 2003. Eddie Yang är en polis i Hongkong som kommer över en mystisk medaljong som förvandlar honom till en kampsportmästare vars like världen aldrig sett. Fast besluten att ta reda på smyckets hemlighet ber han Interpol-agenten Nicole James om hjälp. Vad de inte vet är att den ondskefulla skurken Snakehead också vill komma åt den gåtfulla klenoden.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:50

Assault on precinct 13

Amerikansk-fransk action från 2005. Om en nedläggningshotad polisstation som belägras av en beväpnad mobb under en stormig natt. Stationens poliskapten har således inget annat val än att släppa lös några av de häktade så att de kan hjälpa hans uniformerade styrka att försvara byggnaden. Ny version av John Carpenters våldsamma kultfilm med samma namn.

Filmen visas på TV6 klockan 22:50 – 01:00

Major Payne

Major PayneAmerikansk komedi från 1995. Major Payne blir avskedad från sitt jobb inom marinen. Han vet inte riktigt vad han ska göra i det civila, men hans överste finner snart råd. På en skola finns en grupp bångstyriga barn som måste fostras. Majoren använder sig av både riktiga skott och granater i sitt lärande. Snart nog har han vunnit barnens gunst men då kommer beskedet om att han ska ut i kriget i Bosnien. Ska han tillbaka till kriget eller bör han stanna hos barnen?.

Trailer för Major Payne

Filmen visas på TV6 klockan 01:00 – 02:50