Kvällens filmer: Valentine’s Day, Easy A, Daylight, Run f…

Valentine’s Day, Easy A, Daylight, Run fat boy run, The Spirit

Valentine’s Day

21:00 – 23:35

Valentine's DayHistorier korsas, krockar och återkommer i denna titt på en dag i kärlekens liv. Någon som friar. Blommor som inte blir skickade. En stor hemlighet som till sist blir berättad. Amerikansk romantisk komedifilm från 2010.

Easy A

21:00 – 22:50

Easy AEfter att en liten vit lögn kommer ut om att hon har förlorat sin oskuld ser en skötsam gymnasiestudentska sitt liv efterlikna Hester Prynnes i ”The Scarlet Letter”, som hon för tillfället läser i skolan – tills hon beslutar sig för att använda rykteskvarnen för att förbättra sin sociala och finansiella ställning.

Daylight

23:55 – 02:10

DaylightEfter en explosion blockeras båda utgångarna till Hollandtunneln mellan New York och New Jersey. Kit Latura (Sylvester Stallone), den sparkade ex-chefen för stadens räddningstjänst, får uppdraget att få ut de överlevande från tunneln. De har precis tre timmar på sig innan antingen syret tar slut eller Hudsonflodens våldsamma tryck får tunneln att rämna.

Run fat boy run

01:00 – 03:00

Amerikansk romantisk komedi från 2007. Dennis och hans fästmö, Libby, väntar barn och ska precis gifta sig när Dennis får kalla fötter och lämnar Libby vid altaret. Fem år senare inser Dennis att han vill ha tillbaka Libby. Det finns dock ett problem, hon har en ny pojkvän som är både vältränad och snygg. Något som är Dennis raka motsats.

The Spirit

02:00 – 03:40

The SpiritI den här filmen som bygger på serietidningen får vi hänga med en snut tillbaka till Central City. Den här gången omdöpt till The Spirit. Han är där för att ta itu med all skit i stan. Men i hans väg står Octopus som har ihjäl alla som lyckas se hans ansikte. Fast grejen är bara att den här gången har Octopus bestämt sig att ha ihjäl alla, oavsett. The Spirit följer den brutala mördaren i hans fotspår bland nedgångna fabriker, i underjorden, och i hamnen, samtidigt som han ständigt stöter på drösvis med vackra kvinnor som vill ömsom förföra, ömsom döda honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *