Kalle och chokladfabriken

Magisk underhållning med Kalle och chokladfabriken, spökfylt skratt med Ghostbusters och episka äventyr med Robin Hood ikväll på TV.

Ikväll är det fullt av spännande filmer att se på TV. Bland de fantastiska valmöjligheterna finns klassiker som ”Kalle och chokladfabriken”, actionkomedin ”Ghostbusters” och äventyrsfilmen ”Robin Hood”. Det blir en underhållande kväll med något för alla filmälskare.

Ikväll på TV kan du se tre värda filmer att nämna: ”Kalle och chokladfabriken”, där en pojke vinner en biljett till en fantastisk chokladfabrik, ”Ghostbusters”, där ett team bekämpar övernaturliga fenomen, och ”Robin Hood”, där en legendarisk hjälte stjäl från de rika för att ge åt de fattiga. Det finns även andra sevärda filmer som visas ikväll.

Kalle och chokladfabriken

Kalle och chokladfabrikenDen fattiga pojken Kalle och fyra bortskämda barn finner varsin guldbiljett och vinner en guidad tur i den excentriske Willy Wonkas fantastiska chokladfabrik.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:05. Läs mer om Kalle och chokladfabriken

Ghostbusters

GhostbustersErin Gilbert och Abby Bergman är ett par författare som skriver en bok om att spöken finns i verkligheten. Några år senare får Gilbert ett prestigefyllt läraryrke på Columbia University, men hennes bok dyker upp och hon blir utskrattad av akademin. Gilbert återförenas med Bergman och andra och när spöken invaderar Manhattan, måste hon och hennes team rädda världen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Ghostbusters

Robin Hood

Robin HoodRobin, som tidigare bara varit intresserad av självbevarelse, tjänar i kung Richards armé mot fransmännen. När Richard dör reser Robin till Nottingham, en stad som lider av korruption orsakad av en despotisk sheriff och förlamande beskattning.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Robin Hood

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *