Marcela Moraga tar över Mitt P3

Tisdagen den 1 april gör Marcela Moraga från Malmö programledardebut när hon tar över stafettpinnen för Mitt P3 efter Deniz Merdol. Med jämna mellanrum blir en ny person programledare för Mitt P3 – och nu är det alltså Marcelas tur att leda P3:spersonliga musikprogram som direktsänds en timme varje dag, måndag till fredag.

– Jag vill att programmet ska förmedla en avspänd känsla. Eftersom programmet så att säga är ”mitt” kommer jag att snacka om ämnen som känns viktiga för mig, berättar Marcela.

– Lyssnarna kommer att känna igen Mitt P3 främst för att fokus fortfarande ligger på musiken. Jag älskar musik, det är ett av mina stora intressen ochdärför kommer jag att snacka en hel del om musik, säger Marcela Moraga, som själv mest lyssnar på neo-soul, olika sorters latinamerikansk musik, hip-hop och reggae.

Marcela har latinamerikanska rötter och är uppvuxen i Malmö. De senaste åren har hon pluggat mänskliga rättigheter på Malmö högskola. Hon är supernervös inför att sända liveradio men tycker samtidigt att det ska bli spännande.

Mitt P3 med Marcela sänds måndag till fredag kl 13.02 – 14.00 med start tisdag 1 april.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *