Inside Man

Missa inte kvällens filmfest – spänning, action och svensk biografi på TV!

Ikväll kan TV-tittarna se fram emot en rad kvalitetsfilmer på TV. Bland de spännande titlarna finns Inside Man, Rush Hour 2 och Citizen Schein, vilket garanterar en underhållande kväll med något för alla filmälskare.

Ikväll på TV sänds tre filmer som är värda att nämna. ”Inside Man” är en spännande thriller där en bankrånare spelar ett komplicerat spel med polisen. ”Rush Hour 2” är en underhållande actionkomedi där två poliser löser en internationell brottshärva. ”Citizen Schein” är en svensk dokumentärfilm om den legendariske regissören Harry Schein. Utöver dessa filmer finns det också andra sevärda filmer att upptäcka på TV ikväll.

Inside Man

Inside ManPolisen Keith Frazier utses att förhandla med en bankrånare under ett gisslandrama – men problem uppstår när privatutredaren Madeline White lägger sig i.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Inside Man

Rush Hour 2

Rush Hour 2USA:s ambassad i Hong Kong bombas och två kriminalpoliser får i uppdrag att hitta den ansvarige skurken och hans anhängare.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Rush Hour 2

Citizen Schein

Citizen ScheinHarry Schein var en visionär med en livshistoria som kunde vara hämtad från en Hollywoodfilm. ’Citizen Schein’ skildrar hur 14-årige Harry kom till Sverige som flykting undan nazismen och på kort tid tog sig till både samhällstoppen och kändiseliten. Han gifte sig med skådespelaren Ingrid Thulin, spelade tennis med Olof Palme, och skapade Filminstitutet och en filmreform som höll i över 50 år.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:30. Läs mer om Citizen Schein

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *