Zero Dark Thirty

Missar du inte! Kvällens TV-höjdpunkter: Från jakten på Bin Laden i ’Zero Dark Thirty’ till politisk makt i ’Vice’, inspirerande ’Amina’ och en hjärtevärmande resa ’Catwalk – Från glada Hudik till New York’

Ikväll bjuder TV-tablån på en riktig filmfest med något för alla smaker. Missa inte chansen att se spännande och hyllade filmer som ”Zero Dark Thirty”, ”Vice”, ”Amina” och inspirerande ”Catwalk – Från glada Hudik till New York”. En perfekt mix av drama, action och hjärtevärmande berättelser väntar på att förgylla din kväll.

Ikväll på TV erbjuds ett spännande utbud av filmer för alla smaker.

– **Zero Dark Thirty** tar oss med på den intensiva jakten på terroristledaren Osama bin Laden, en gripande skildring av de tio åren som ledde fram till hans död.
– **Vice** är en provokativ biografisk film som utforskar Dick Cheneys väg till att bli en av de mest mäktiga vicepresidenterna i USA:s historia.
– **Amina** berättar en gripande historia om mod, kärlek och överlevnad i en värld fylld av konflikter.
– **Catwalk – Från glada Hudik till New York** följer en grupp unga människor med funktionsvariationer på deras resa mot att uppfylla sina drömmar om att bli modeller, en inspirerande dokumentär om att övervinna fördomar och hinder.

Utöver dessa filmer finns det andra sevärda filmer på TV ikväll som erbjuder allt från action till drama och komedi. Missa inte chansen att njuta av en filmkväll med något för alla.

Zero Dark Thirty

Zero Dark ThirtyEfter attentatet mot World Trade Center 2001 skickas CIA-agenten Maya till Pakistan. I tio år arbetar hon som besatt med att försöka spåra Usama bin Ladin. Till slut sänder USA ett team för att mörda al Qaida-ledaren. Men bara Maya vet var han är.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Zero Dark Thirty

Vice

ViceI en dystopisk framtid en artificiellt skapad kvinna från den hedonistiska semesterorten ’Vice’, där allt är tillåtet och kunderna kan leva ut sina vildaste fantasier med artificiella invånare. Nu söker hon hämnd på de som placerat henne där.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Vice

Amina

AminaAmina är en ung talangfull MMA-fighter som slåss för att komma tillbaka till sin passion samtidigt som hon kämpar med att uppfostra sin dotter. När Amina får möjligheten att träna med en av de bästa coacherna, Rose, får hon allt svårare att klara förväntningarna som ställs på henne som fighter. Relationen med dottern blir lidande och Amina måste välja: Ska hon vara en lyckad fighter eller den mamma som förväntas av henne?

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:15. Läs mer om Amina

Catwalk – Från glada Hudik till New York

Catwalk - Från glada Hudik till New YorkFilmen Catwalk börjar med att Emma Örtlund, som har en funktionsnedsättning, skriver ett brev till Pär Johansson, grundaren av Glada Hudik-teatern. Hon ber honom om hjälp att uppfylla hennes livs dröm att bli modell. Pär berörs av hennes önskan att få synas och antar utmaningen. Tillsammans med Glada Hudik-teatern, en grupp intressanta karaktärer som vanligtvis inte syns i modevärlden, startar de en spännande och omtumlande resa för att uppfylla Emmas dröm om att stå i rampljuset.

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00. Läs mer om Catwalk – Från glada Hudik till New York

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *