Godzilla

Monstret vaknar i Godzilla, en tät thriller i The Departed och action med humor i Miss Secret Agent – kvällens filmutbud.

Ikväll bjuder TV på ett fantastiskt utbud av spännande filmer, inklusive den ikoniska ”Godzilla”, den gripande ”The Departed” och den actionfyllda ”Miss Secret Agent”. Ta chansen att njuta av en underhållande kväll framför TV:n och låt dig svepas iväg i dessa fantastiska filmupplevelser.

Ikväll på TV kan man se följande filmer:

– Godzilla: En stor och mäktig varelse hotar att förstöra staden. En grupp modiga personer försöker stoppa den för att rädda mänskligheten.

– The Departed: En intensiv kriminaldrama där två infiltratörer, en i polisen och en i maffian, försöker avslöja varandra innan de avslöjas själva.

– Miss Secret Agent: En komedi där en omaka duo försöker avslöja och stoppa en farlig brottsling.

Det finns även andra sevärda filmer som sänds ikväll.

Godzilla

GodzillaEn gigantisk radioaktiv reptilmutant, som fötts på grund av atomsprängningar i Polynesien, kliver rakt in på Manhattan och ödelägger allt i sin väg.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Godzilla

The Departed

The DepartedDen unge polisen Billy Costigan blir utvald att infiltrera gangstern Costellos liga. Samtidigt som Billy försöker få Costello att lita på honom gör en annan ung polis, Colin Sullivan, snabb karriär hos delstatspolisen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The Departed

Miss Secret Agent

Miss Secret AgentFBI har fått reda på att en terrorist ska slå till mot en stor skönhetstävling. Det enda sättet att stoppa honom är att få in en FBI-agent i själva tävlingen. Men den enda agenten som skulle kunna passa är Gracie Hart, den tuffaste tjejen i kåren.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Miss Secret Agent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *