Myggan jagas av Hasse Aro – Kanal 5

I andra avsnittet av Myggan möter huvudpersonen Lasermannen och en gammal ungdomskärlek på en klassåterträff, blir oturligt nog lik HIV-mannen och får information som han tror kommer att ändra hans liv för alltid.

Myggan tröttnar på sitt uppenbart otillräckliga yttre och beslutar sig för att låta Wikipedia fixa till det med botox. Det leder till att han blir lik HIV-mannen som är på tapeten igen och an arg mobb ledd av Efterlysts Hasse Aro följer efter Karl-Bertils pimpade taxi till Partille och Myggans efterlängtade klassåterträff. Medan Karl-Bertil röker gräs på parkeringen svävar Myggan på rosa moln när han tävlar om söta Sussis gunst, dansar med Iprenmannen och får ett livshotande besked. I kvällens avsnitt möter vi bland andra Hasse Aro, Leif GW Persson, John Ausonius och Sten ”Taxi” Jonsson.

Serien om Myggan är en cirkus av osannolika och fantastiska händelser där vi stöter vi på en parad av kända människor som sina animerade alter egon.
Tillsammans med vännerna Karl-Bertil, Wikipedia och kvällstidningsreportern Mia kämpar Myggan om utrymmet i Stockholms medievärld med ärkerivalen Grazzi Grande.
Den animerade serien om Myggan är en samproduktion mellan animerarna Splinterarts och en grupp manusförfattare med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson i spetsen.

Onsdag 26 september klockan 22.25 i Kanal 5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *