Zero Dark Thirty

Nattens jakt på Osama bin Laden och en oförutsägbar kamp för överlevnad – ikväll på TV: Zero Dark Thirty och Bodyguard

Ikväll på TV kan du ställa in dig på spänning och nervkittlande action med filmerna Zero Dark Thirty och Bodyguard. Följ med på en banbrytande jakt på världens mest eftersökta terrorist i Zero Dark Thirty, eller håll andan i den gastkramande thriller Bodyguard. Missa inte chansen att bli gripen och försjunken i dessa oemotståndliga filmer som erbjuder en intensiv tittarupplevelse!

Ikväll sänds filmerna ”Zero Dark Thirty” och ”Bodyguard” på TV. ”Zero Dark Thirty” är en spänningsfylld film som skildrar jakten på och dödandet av terroristledaren Osama bin Laden. Med en stark kvinnlig huvudroll och imponerande skådespel presterar denna film att hålla oss på kanten av våra platser. Å andra sidan är ”Bodyguard” en spännande actionfilm där en tidigare specialstyrka vaktas en kvinnlig artist. Denna film bjuder på nervkittlande stunder och intensiva actionscener. Missa inte dessa två spännande filmer ikväll!

Zero Dark Thirty

Zero Dark ThirtyEfter attentatet mot World Trade Center 2001 skickas CIA-agenten Maya till Pakistan. I tio år arbetar hon som besatt med att försöka spåra Usama bin Ladin. Till slut sänder USA ett team för att mörda al Qaida-ledaren. Men bara Maya vet var han är.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Zero Dark Thirty

Bodyguard

BodyguardFrank Farmer har en bakgrund som högt ansedd livvakt, men misslyckades med att förhindra ett attentat mot president Reagan. Det resulterade i att Frank avgick som presidentens livvakt och nu tar sig an ett frilansuppdrag för en mordhotad sångerska.

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Bodyguard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *