Naturnollorna på TV

Nyförlovade Klara Björkqist och Albin Ström från Stockholm ger sig ut i vildmarken för att testa vad deras relation klarar av.
Foto: Joel Pettersson.

I premiärprogrammet testar det nyförlovade Stockholmsparet Klara och Albin sin relation genom att se sina nojor i vitögat: i Abiskos fjällvärld finns både mörka grottor och branta klippor att snubbla omkring i och på för de båda friluftsnoviserna. Att Albin blir arg när han blir rädd är heller inget som underlättar strapatserna.

Först ut i säsongspremiären av SVT:s Naturnollorna är stockholmsparet Klara Björkqist och Albin Ström, båda 21. De anmälde sig till programmet för att de ville testa sin relation

– Vi har varit tillsammans i ett halvår och har nyss förlovat oss, säger Klara. Äventyret blir en bra test för vårt förhållande och se vad vi går för

.

– Innan jag träffade Klara höll jag på med sånt man inte borde göra, var ute på stan, slogs, tog droger, men när jag mötte henne gjorde mitt liv en helomvändning, säger Albin.

De har aldrig varit på resa tillsammans och inte heller sett ett fjäll, annat än på TV. Nu ska de leva vildmarksliv i flera dygn i Abiskos fjällvärld, norr om polcirkeln. Bägge avskyr mörker och höga höjder och i programmet får de utmana både storm, mörka grottor och branta klippor.

– Jag blev förbannad, berättar Albin, jag var livrädd och ville inte utsättas för det här.

Jag bestämde mig för att skita i alltihop och åka hem.
Vad klarar relationen? Hur fungerar samarbetet när de ställs öga mot öga med sina rädslor och fobier. Vilka nya sidor dyker upp hos partnern?

Sänds på tv tisdag 20:30 Naturnollorna SVT1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *