Oktober på TV1000

Hösten är ett faktum med regn och rusk, så slå dig ner med en varm kopp choklad och dröm dig bort – TV1000 bjuder i oktober på underhållning i särklass!
IThe Producers på TV1000 ser vi den misslyckade musikalproducenten Max försöka vända sin brist på talang till något positivt. Nominerad till fyra Golden Globes och med Mel Brooks som manusförfattare är denna filmmusikal garanterat ingen flopp!

Kalde fötter på TV1000 Nordic är en norsk komedi om triangeldramat mellan Christer och Trine, som snart ska gifta sig, och Kalle, som gör allt för att stoppa dem. På samma kanal ser vi Fidibus, om den oturlige Kalle som får ett jobbigt uppdrag av sin chef, den lokala knarkkungen.

I det stjärnspäckade dramat Babel på TV1000 Plus One ser vi Brad Pitt och Kate Blanchett som två otursförföljda amerikanska turister i den marockanska öknen.

TV1000 Action tar oss med till Tokyo, där onda andar sprider kaos i The Grudge 2. Här möter vi Karen, spelad av Sarah Michelle Gellar, vars syster drabbats av en övernaturlig förbannelse.

TV1000 Family beger vi oss till H.C Andersens Danmark och följer råttan Rottos äventyr i Den grimme aelling og mig, en äventyrskomedi för hela familjen.

I det Oscarsnominerade dramat Magnolia på TV1000 Classic, brottas Tom Cruise och Julianne Moore med existentiella ting i två parallella historier.

Missa inte alla premiärer på TV1000 i oktober!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *