Premiär för EKG – Är du inte riktigt frisk?

Ann Söderlund leder Kanal 5’s nya satsning EKG – Är du inte riktigt frisk?. Äntligen dags att ta reda på om killar kan producera bröstmjölk och kora den mest onödiga kroppsdelen. I första avsnittet undersöker Ann allergier och försökskaninen Erik Ekstrand utsätter sig för ett obehagligt experiment.

Ann Söderlund lovar att bjuda på både vardagliga tips om hur man knäcker en förkylning och avslöjanden av djupa mysterier som kramp, hicka och hur man blir Hells Angels-fet.

I Kanal 5’s nya hälsoshow filuras det kring välmående och illamående på ett humoristiskt sätt. EKG sätter förstoringsglaset på konstiga diagnoser och botemedel från förr i tiden och lyssnar på kändisars konstiga sjukdomshistorier.

I premiäravsnittet pratar läkaren Ingemar Sköld och Ann om allergier och mögelallergikern Måns Möller kommer på besök. Ann har varit i Estland för att undersöka varför esterna inte är lika allergiska som svenskarna. Har det att göra med skräpmat eller är det något i luften?

EKG’s egen försökskanin Erik Ekstrand åker norrut för att ”göra en same”. Han har tagit på sig det smärtsamma uppdraget att testa om en kväll naken i en norrländsk skog kan göra honom resistent mot myggbett. Hypnotisören Fredrik Praesto gör ett försök att bota Sofia från hennes spindelfobi och vi får reda på vad man gör om man är långt ute i vildmarken och behöver operera blindtarmen.

Måndag 29 oktober 20:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *