Så ska det låta – Carola & Andreas

Lag Putte Nelsson th, med Andreas Johnson och Carola. Foto: Carl-Johan Söder/SVT

Stormvindsvarning utfärdas för fredagkvällens Så ska det låta. Carola och Andreas Johnson tävlar mot musikalparet Anna Sahlin och Peter Johansson. Alla är superladdade och tempot högt. Programledaren Peter Settman måste till och med ta av kavajen så stark är stämningen.

Det frias till Peter från båda lagen och båda könen. Och han får lära sig att det går att hångla både till ballader och uptempo.

Paren är vältrimmade tillsammans. Peter Johansson och Anna Sahlin i Stefan Gunnarssons lag sjunger och dansar tillsammans i uppmärksammade musikalen Footloose. Häggkvist och Johnson i Putte Nelssons lag skapades som ett varumärke inför Melodifestivalen.

Musiken i kväll spänner från skönsjungande duetter till Stones och Queen. Håll i hatten!

Om artisterna:
Anna Sahlin, började som barnskådespelare på 80-talet men slog igenom som sångerska med låten ”Runaway”, Estlands bidag i Eurovison Song Contest 2002. Hon har också varit med i den svenska Melodifestivalen.

Peter Johansson gjorde stor succé som debutant i förra säsongens ”Så ska det låta”. Då relativt okänd för oss svenskar, trots flera års framgångar som huvudrollsinnehavare i Queen-musikalen ”We will rock you” i London.

Carola Häggkvist, en livs levande legend som gjort det mesta sedan genombrottet med ”Främling” för 25 år sedan.

Andreas Johnson, sångare och låtskrivare som slog igenom internationellt med låten ”Glorious” 1999. Fick ett nytt genombrott 2006 med låten ”Sing for me” i Melodifestivalen och följde förra året upp den med ”A litte bit of love” som kom tvåa i sama tävling.

Så ska det låta i SVT1 Fredag 21 mar 2008 kl 20.00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *