Säsongspremiär för Desperate Housewives

Teri Hatcher som Susan Mayer, Dana Delany som Katherine Mayfair, Marcia Cross som Bree Van De Kamp, Felicity Huffman som Lynette Scavo, Nicollette Sheridan som Edie Britt & Eva Longoria Parker som Gabrielle Solis. Foto:Disney.

I somras tog skådespelerskan Dana Delany emot publikens pris i Monte Carol när Desperate Housewives vann i kategorin mest sedda komediserie.
-Jag vet att alla andra hemmafruar skulle vilja vara här i dag. Men som den nyaste bitchen i kvarteret sa jag till dem att prisutdelningen var nästa vecka, skojade Delaney.

Delaney var ett lyckat tillskott bland seriens karaktärer och till hösten dyker en rad nya ansikten upp när seriens handling förflyttar sig fem år fram i tiden.  Bree har lyckats väl med sitt cateringföretag och liknas vid en vid en framgångsrik Martha Stuart. Susan har en ny man i sitt liv. Lynette har bekymmer med sina stökiga tonårsbarn. Och så får vi se Gabrielle  som en lönnfet tvåbarnsmamma. Hur det går får ni veta kort efter att serien har haft säsongspremiär i Kanal 5.

Säsongspremiär tisdag 30 september klockan 21.00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *