September på Viasat!

Hösten står inför dörren med regn och många ruskiga kvällar, men det är ingen orsak till att bli förtvivlad. Viasats faktakanaler bjuder i september på en massa underhållande dokumentärer och filmer som får dig att trivas hemma i soffan.

Viasat Nature får du i september lära känna en hel del ovanliga kreatur, djurarter som numera är väldigt sällsynta på vår jord. ”Tonåringar i djungeln” är en ny realityserie på Viasat Nature. Åtta tonårstjejer tar oss ut i djungeln i Borneo, där de ska rädda utrotningshotade orangutanger. I programserien ”Sista chansen” möter vi en hel rad utrotningshotade djur, då brittiska kändisar åker ut i det vilda för att få kontakt med djuren och se hur de lever. ”Ett pingvinäventyr” tar oss med på en förunderlig resa till Antarktis, där vi får bo och leva med 200.000 kejsarpingviner i 40 dagar, en äventyrlig utflykt där ingen dag är en annan lik.

Viasat Crime bjuder på intensiva stunder i september med många nya premiärer! ”State of Play”, ett prisbelönat kriminaldrama i sex delar, tar dig med bakon kulisserna i den politiska världen och ”Bytet” ett färskt kriminaldrama, skildrar en kärnfamilj i upplösning, där bedragarna är beredda på att gå hur långt som helst för att hålla uppe den perfekta fasaden utåt.

Också Viasat Explorer bjuder i höstrusket på fartfyllda premiärer! För bilentusiaster startar nu serien ”War of the Wheels”, var två lag bestående av uppfinningsrika bilmekaniker i varje avsnitt tävlar om vem som kan skapa det fräckaste vrålåket utav en tråkig vardagsbil. Dokumentärprogrammet ”Mordet på Jon Benet” avslöjar den dramatiska och hittills okända historien bakom gripandet av John Mark Karr, som blev dömd för det brutala mordet på den sex-åriga tjejen Jon Benet. I dokumentarprogrammet ”Dead Body Squad” följer vi en grupp människor som har ett jobb som helt klart inte är gjort för känsliga personer – dom städar upp efter dödsfall som kräver särskild städning.

Viasat History visar vi premiären av ”Black September” där vi får ta del av hela historien bakom flygkapningarna av New York-planen år 1970, händelserna som utlöste en internationell kris. I ”Islamisk historia i Europa” åker vi på resa genom Europa för att ta del av den nertystade sanningen om islamiskt inflytande på europeisk historia. Slutligen bjuder Viasat History på premiären av det brittiska dramat ”William Hogarth: Integritet och berömmelse” om den engelska konstnären och samhällssatirikern William Hogarth, som genom sina målningar och bilder lyfte på locket till Londons sexhandel på 1730-talet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *