Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Sherlock Holmes och Warrior: Kvällens Must-See Action-Dubbel på TV

Ikväll bjuds TV-tittare på en dubbel dos av spänning och dramatik med två filmer som garanterat håller dig på kanten av din plats. Först ut är ”Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, där världens mest berömda detektiv, spelad av den karismatiske Robert Downey Jr., tar sig an sitt mest utmanande fall hittills mot sin ärkefiende Moriarty. Därefter följer ”Warrior”, en gripande berättelse om två bröder, spelade av Tom Hardy och Joel Edgerton, som finner sig på kollisionskurs i en brutal MMA-turnering, vilket leder till en emotionell uppgörelse som testar familjebandens styrka. Missa inte denna kväll fylld med action, mysterier och hjärtskärande drama!

Ikväll bjuder TV:n på en spännande dubbelvisning med ”Sherlock Holmes: A Game of Shadows” följt av ”Warrior”. I ”Sherlock Holmes: A Game of Shadows” återvänder Robert Downey Jr. som den karismatiske detektiven Sherlock Holmes, tillsammans med Jude Law som hans trofaste följeslagare, Dr. Watson. Denna gång tar de sig an sin listigaste motståndare hittills, professor Moriarty, i en kamp som sträcker sig över hela Europa. Efter detektivdramat växlar kvällen tempo med ”Warrior”, en gripande berättelse om två bröder, spelade av Tom Hardy och Joel Edgerton, som finner sig själva på kollisionskurs i en blandad kampsportsturnering. Deras strävan efter seger är laddad med emotionella familjekonflikter och personlig återlösning. Missa inte denna dubbel av spänning och djup mänsklig drama ikväll.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Sherlock Holmes: A Game of ShadowsMästerdetektiven Sherlock Holmes och doktor Watson utreder en serie bombdåd världen över. Med hjälp av spåkvinnan Simza listar de ut att Holmes ärkerival professor Moriarty ligger bakom det hela och det är upp till dem att stoppa honom.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Warrior

WarriorEn krigsveteran befinner sig plötsligt på kollisionskurs med sin bror då båda har ställt in siktet på att vinna en mixed martial arts-turnering.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:15. Läs mer om Warrior

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *