Skånefruar nytt program på Kanal 5

I höst får Kanal 5s tittare stifta bekantskap med ett gäng härliga, karismatiska kvinnor från Sveriges sydliga breddgrader. I programmet Skånefruar möter vi fem färgstarka, snygga skånska pumor som förenar sitt yrkesverksamma liv med en tillvaro där man gärna lever livets glada dagar i lyx och flärd.

I Skånefruar möter vi inte fem hemmafruar som låter sig försörjas av en man och som spenderar dagarna med att plantera blommor och dekorera hemmet. Istället följer vi fem kreativa kvinnor som skapat framgångsrika karriärer, står på egna ben och som gärna låter sig smaka på de frukter livet har att erbjuda. Nancy, Angela, Vera, Christina och Maria är alla mammor, driver egna företag, har passerat de fyrtio och älskar att bjuda på sig själva.

Vi följer dem under några hektiska sommarmånader då arbetsliv förenas med midsommarfester, cocktailpartyn och familjesammankomster. Allt i Skånes underbara miljöer där det kontinentala och det svenska förenas i en skön självklarhet i sättet att leva som Jante inte lyckats sätta klorna i än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *