After

Spännande filmkväll med action, drama och äventyr på TV ikväll – missa inte After, The Grey, The Bourne Ultimatum, Thelma & Louise och Trubbel i Paradiset!

Ikväll visas en rad spännande och underhållande filmer på TV, däribland After, The Grey, The Bourne Ultimatum, Thelma & Louise och Trubbel i Paradiset. Missa inte chansen att njuta av en kväll fylld av bra film underhållning!

Ikväll på TV kan du se spänningsfyllda filmer som After, The Grey och The Bourne Ultimatum, samt äventyrsdramat Thelma & Louise och komedin Trubbel i Paradiset. Det finns även andra sevärda filmer att välja mellan ikväll.

After

AfterTessa är en 18-årig tjej som går på college, lever ett lugnt liv, har utmärkta betyg och en städad pojkvän. Hon är ambitiös och har alltid planerat saker i god tid – tills hon möter den kaxige Hardin, som har för många tatueringar och piercingar och en mörk hemlighet i bagaget. Tessa faller för Hardin och de inleder ett stökigt förhållande som helt förändrar hennes framtidsplaner.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:45. Läs mer om After

The Grey

The GreyNågra oljeborrare, som överlevt en flygkrasch mitt i Alaskas vildmarker, kämpar i det strängt brutala klimatet för att ta sig till civilisationen. Då får en flock hungriga vargar upp vittringen.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Grey

The Bourne Ultimatum

The Bourne UltimatumDen tredje filmen om Jason Bourne – och samtidigt som Bourne jagar efter informationen om sin sanna identitet, är han i sin tur jagad av den organisation som en gång skapade honom.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Bourne Ultimatum

Thelma & Louise

Thelma & LouiseHemmafrun Thelma och servitrisen Louises roadtrip övergår i en flykt från rättvisan efter att de skjutit en våldtäktsman i självförsvar.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Thelma & Louise

Trubbel i Paradiset

Trubbel i ParadisetJason och Cynthia vill inte åka själva på parterapi-semester och får med sig sina vänner på resan – vem säger nej till en paradisö? Att terapin visar sig vara obligatorisk för dem alla visar sig bara vara det första av deras problem.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 17:45. Läs mer om Trubbel i Paradiset

Killer Elite

Killer EliteKiller Elite, baserad på en sann historia, ställer två av världens bästa agenter – Danny, före detta agent i en specialstyrka och Hunter, hans mentor sedan lång tid tillbaka – mot den sluge ledaren för ett hemligt militärsamhälle.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Killer Elite

3:10 to Yuma

3:10 to YumaI Arizona i slutet av 1800-talet skall en krigsveteran från inbördeskriget, Dan Evans, att föra den okända tjuven och mördaren Ben Wade levande till tåget som skall ta mördaren till dennes rättegång.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:50. Läs mer om 3:10 to Yuma

Nader och Simin – en separation

Nader och Simin - en separationNader och Simin har varit gifta i 14 år men när Simin vill flytta utomlands för att ge deras dotter bättre förutsättningar, väljer Nader att stanna i Tehran för att kunna ta hand om sin sjuke far.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:10. Läs mer om Nader och Simin – en separation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *