Harriet

Spännande filmkväll med drama och historia: Harriet och Skin!

Upptäck två gripande och inspirerande berättelser när filmerna Harriet och Skin visas på TV ikväll. Följ med på Harriet Tubmans otroliga resa som frigörelsekämpe och se hur en man övervinner fördomar och försonar med sitt förflutna i Skin. Missa inte dessa kraftfulla och berörande filmer!

Ikväll på TV kan du se två gripande och inspirerande filmer, Harriet och Skin. Harriet berättar historien om den modiga slavflyktingen Harriet Tubman, medan Skin skildrar en sann historia om en vit supremacist som finner kärlek och förändrar sitt liv. Missa inte dessa känslosamma filmer ikväll!

Harriet

HarrietHistorien om frihetskämpen Harriet Tubman; om hennes flykt från slaveri och hennes modiga uppdrag att leda slavar till frihet via en underjordisk tågbana.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Harriet

Skin

SkinBaserad på den verkliga historien om Bryon Widner – nynazisten som når absolut lägsta botten och bestämmer sig för att vända sitt liv. Men vit makt-rörelsen är inte den enklaste att lämna bakom sig. Ändå bestämmer han sig för att tillsammans med en afroamerikansk aktivist, kvinnan han älskar och FBI bekämpa den kultur han är sprungen ur, och sätta dit det gäng där han en gång hörde hemma.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:05. Läs mer om Skin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *