Dune

Spännande filmkväll med Dune, Livet efter dig, Sicario, Daddy’s Home och Die Another Day!

I kväll bjuder TV på en rad fantastiska filmer att välja mellan. Från den episka sci-fi Dune till den gripande Livet efter dig, den spännande thrillern Sicario och de underhållande komedierna Daddy’s Home och Die Another Day. Det finns något för alla smaker i kvällens TV-utbud.

Ikväll på TV kan man se flera sevärda filmer. Först är ”Dune”, en science fiction-film som utspelar sig på en ökenplanet. Sedan kommer ”Livet efter dig”, en gripande romans där en kvinnlig huvudperson möter en rullstolsbunden man. ”Sicario” är en spännande thriller som följer en FBI-agent som kämpar mot mexikanska drogkarteller. ”Daddy’s Home” är en komedi som handlar om två pappor som tävlar om deras barns kärlek. Slutligen, ”Die Another Day” är en actionfylld James Bond-film. Det finns även andra sevärda filmer på TV ikväll.

Dune

DunePaul Atreides, en briljant och talangfull ung man född med ett storslaget öde, måste resa till den farligaste planeten i universum för att säkra sin familjs och sitt folks framtid. När illasinnade krafter kastas in i en konflikt över tillgången på planetens mest värdefulla råvara – ett ämne med förmåga att låsa upp mänsklighetens fulla potential – kommer bara de som övervinner sina rädslor att överleva.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Dune

Livet efter dig

Livet efter digLou hoppar mellan olika ströjobb och när hon blir personlig assistent åt Will, en framgångsrik, ung, aktiemäklare som blivit rullstolsburen i en olycka ställs hennes vanligtvis positiva inställning på prov. Olyckan förändrade Wills liv på ett ögonblick. Han som var en aktiv äventyrare har förvandlats till en cyniker som gett upp allt men Lou bestämmer sig för att visa honom att livet är värt att leva.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Livet efter dig

Sicario

SicarioEn idealistisk FBI-agent värvas till en specialstyrka av dess chef för att jaga rätt på en mexikansk kartellboss. Hon kastas ut i ett farofyllt uppdrag som tvingar henne att ifrågasätta allt som hon tror på.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Sicario

Daddy’s Home

Daddy's HomeDustys fru Sarah lämnar honom för hans totala motsats – en betydligt stelare och mer hämmad man – Brad, som är steril sedan en röntgenincident. Men en dag återvänder Dusty på sin motorcykel. Hans triumfkort: Sarah vill ha ett tredje barn.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:55. Läs mer om Daddy’s Home

Die Another Day

Die Another DayNär agent James Bond är ute på ett uppdrag hamnar han i fängelse. Efter att han blivit frisläppt återkallar hans chef Bonds licens att döda eftersom hon misstänker att Bond avslöjat hemligheter under fångenskapen.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Die Another Day

Gremlins 2 – Det nya gänget

Gremlins 2 - Det nya gängetEn gremlin, Gizmo, hamnar i ett kontorshus på Manhattan. Han utsätts för vatten och snart är huset överfullt av grymma gremlins, som måste bekämpas – men hur?

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:55. Läs mer om Gremlins 2 – Det nya gänget

The Favourite

The FavouriteTidigt 1700-tal. England är i krig med Frankrike. Queen Anne sitter på tronen medan vännen Lady Sarah styr landet samtidigt som hon tampas med Annes sviktande hälsa. När den nya tjänaren Abigail anländer tar Sarah henne under sina vingar, men då kriget blir tidskrävande för henne kliver Abigail istället in i rollen som drottningens högra hand. Deras spirande vänskap ger henne en chans att återvända till sina aristokratiska rötter.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:35. Läs mer om The Favourite

A Kiss Before Christmas

A Kiss Before ChristmasEthan vaknar upp en julmorgon till ett helt nytt liv. Hans fru och barn är borta, han är förmögen och framgångsrik. Nu gör han allt för att få tillbaka sin familj.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om A Kiss Before Christmas

Christmas in Tahoe

Christmas in TahoeClaire får veta att den årliga julshowen på familjens hotell i Lake Tahoe riskerar att ställas in. Hon blir tvungen att ta hjälp av expojkvännen och hans band för att rädda showen – och kanske deras kärlek för varandra.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Christmas in Tahoe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *