Sicario 2: Soldado

Spännande filmkväll med Sicario 2: Soldado, Geostorm och mer!

I kväll bjuds det på en filmfest i TV-rutan med en mängd riktigt bra filmer att välja bland. Högoktanig action och spänning lovas med ”Sicario 2: Soldado” och ”Geostorm”, medan ”Jerry & Marge Go Large” bjuder på en hjärtvärmande historia. För den som är sugen på romantik finns ”Fyra bröllop och en begravning” och för de som gillar komedi står ”Bröllopsduellen” på menyn. Det är med andra ord något för alla att njuta av ikväll!

Ikväll på TV kan du se de spännande actionfilmerna Sicario 2: Soldado och Geostorm. Det finns också den charmiga dokumentären Jerry & Marge Go Large och den romantiska komedin Fyra bröllop och en begravning. För de som gillar dramatik finns även Bröllopsduellen. Men kom ihåg att det också finns andra sevärda filmer på TV ikväll!

Sicario 2: Soldado

Sicario 2: SoldadoEfter ett terroristdåd i Kansas City får CIA-agenten Matt Graver i uppdrag att ta till hårdhandskarna mot de mexikanska drogkarteller som man misstänker har smugglat terroristerna över gränsen till USA. För att komma åt kartellerna vill Graver skapa en infekterad konflikt mellan dem, och bestämmer sig för att anlita den mystiska Alejandro, vars familj blivit mördad av en kartelledare. Men saker och ting går inte som de har tänkt sig.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:45. Läs mer om Sicario 2: Soldado

Geostorm

GeostormJorden och alla dess invånare står inför ett stort hot. Efter en rad oförutsägbara naturkatastrofer kommer världens ledare fram till en plan att skapa ett satellitsystem som kan hålla klimatet i schack och människorna trygga. Men något går riktigt snett då nätverket som skulle skydda jorden i stället attackerar den. Tiden är knapp innan en geostorm sveper undan allt, och tar befolkningen med sig.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Geostorm

Jerry & Marge Go Large

Jerry & Marge Go LargeNär pensionerade Jerry upptäcker ett matematiskt kryphål i Massachusetts lotteri börjar han och hans fru Marge dra in vinster för att återuppliva deras lilla hemstad.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 21:50. Läs mer om Jerry & Marge Go Large

Fyra bröllop och en begravning

Fyra bröllop och en begravningUngkarlen Charles bor tillsammans med sin excentriske kompis Scarlett. Han flyr varje förhållande så fort det visar seriösa tendenser. Men på ett bröllop i Somerset träffar Charles den amerikanska Carrie och saker och ting börjar förändras.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Fyra bröllop och en begravning

Bröllopsduellen

BröllopsduellenEmma och Liv har varit bästa vänner hela sitt liv och drömt att hålla sina bröllop på Plaza hotell. Av ett misstag råkar de boka samma dag, det gör dem båda till bittra fiender. Nu startar en konkurrens som väcker deras sämsta sidor.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:00. Läs mer om Bröllopsduellen

A Royal Queens Christmas

A Royal Queens ChristmasDee Dee står plötsligt utan pianist till julshowen och hittar Colin som ställer upp. När det börjar slå gnistor får Dee Dee veta hemligheten – han är egentligen en prins.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:25. Läs mer om A Royal Queens Christmas

De osynliga

De osynligaMed kort varsel tvingas kommunens center för hemlösa kvinnor stängas ner av besparingsskäl. Nu gäller det för socialarbetarna som driver centret att på tre månader hjälpa kvinnorna tillbaka in i samhället. För att lyckas skyr de inga medel. De utnyttjar skrupelfritt alla upptänkliga kontakter, förfalskar, hittar på och ljuger friskt. Allt är tillåtet!

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:00. Läs mer om De osynliga

The Lost World: Jurassic Park

The Lost World: Jurassic ParkFöretaget som driver Jurassic park står inför konkurs och beslutar sig för att flytta djuren till USA. John Hammond skickar en expedition till ön där djuren finns, för att värna om dem. Men uppdraget går inte som planerat.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Lost World: Jurassic Park

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *