The Huntsman: Winter's War

Spännande filmkväll med ”The Huntsman”, ”A Cinderella Story”, ”Robin Hood” och mer!

Ikväll finns det ett brett utbud av riktigt bra filmer att se på TV. Bland de som sänds finns spännande och actionfyllda äventyr som ”The Huntsman: Winter’s War” och ”Robin Hood”. För de som föredrar romantik och klassiska sagor kommer ”A Cinderella Story” att vara en perfekt val. Om du är ute efter något lite mer gripande och inspirerande kan du njuta av ”A Beautiful Day in the Neighborhood” där vi följer den beundransvärda berättelsen om Fred Rogers. För den som föredrar välskriven och intensiv action-thriller finns ”Seraphim Falls” också att välja på. Kvällen kommer med andra ord vara fylld av underhållning för alla smaker.

Ikväll på TV sänds några spännande filmer att kolla in. För det första, ”The Huntsman: Winter’s War” är en äventyrsfilm där jakten på den magiska spegeln fortsätter. Sedan finns ”A Cinderella Story”, en romantisk komedi som berättar en modern twist på Askungesagan. För de som gillar action och äventyr, visas ”Robin Hood” där legendariska hjälten kämpar för rättvisa. En annan intressant film är ”A Beautiful Day in the Neighborhood”, som utforskar vänskapen mellan en journalist och den kära TV-legenden Mr. Rogers. Slutligen finns också ”Seraphim Falls”, ett spännande västern som följer en intensiv jakt. Missa inte heller att det finns andra sevärda filmer att välja mellan på TV ikväll.

The Huntsman: Winter’s War

The Huntsman: Winter's WarDrottning Ravennas syster Freya får höra talas om systerns öde och samlar sina krigare för att återföra den magiska spegeln till den enda häxa som fortfarande kan tillgodogöra sig dess krafter. När Freya upptäcker att hennes syster går att återuppliva står det förtrollade landet plötsligt inför sitt största hot någonsin.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:40. Läs mer om The Huntsman: Winter’s War

A Cinderella Story

A Cinderella StoryTonårstjejen Sam slavar på fik och plågas ständigt av sin elaka styvmor. Hennes enda tröst är att chatta med en hemlig kille på nätet. De bestämmer sig för att träffas på den stundande höstbalen.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:15. Läs mer om A Cinderella Story

Robin Hood

Robin HoodRobin, som tidigare bara varit intresserad av självbevarelse, tjänar i kung Richards armé mot fransmännen. När Richard dör reser Robin till Nottingham, en stad som lider av korruption orsakad av en despotisk sheriff och förlamande beskattning.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Robin Hood

A Beautiful Day in the Neighborhood

A Beautiful Day in the NeighborhoodNär en härjad magasinreporter får i uppdrag att porträttera Fred Rogers överkommer han sin skepticism och lär sig om vänlighet, kärlek och konsten att förlåta av Amerikas mest älskade programledare.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:40. Läs mer om A Beautiful Day in the Neighborhood

Seraphim Falls

Seraphim FallsGideon, en föredetta Nordstats officer, blir i inbördeskrigets slut indragen i en vendetta med Carver som beskyller Gideon för ett hemskt krigsbrott och som svär att inte ge sig fören han fått utkräva hämnd.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Seraphim Falls

Worth

WorthEfter terrorattackerna mot World Trade Center och Pentagon utser den amerikanska kongressen advokaten Kenneth Feinberg till att leda kompensationsfonden för offren för attackerna den 11 september. Uppdraget att dela ut ersättning till offrens anhöriga ställer Feinberg och hans medarbetare inför den till synes omöjliga uppgiften att avgöra exakt hur mycket ett liv är värt för att kunna hjälpa familjerna som har lidit ofantliga förluster.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:40. Läs mer om Worth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *