Taken

Spännande filmkväll på TV: Från action till spänning – Taken, Sherlock Holmes, Världen räcker inte till, Skyscraper och Arctic!

Ikväll bjuder TV på en oslagbar filmaffisch med flera stjärnbeströdda titlar. Från den spänningsfyllda Taken till den smarta Sherlock Holmes, den actionpackade Världen räcker inte till, den hissnande Skyscraper och den intensiva Arctic – det finns något för alla filmälskare att njuta av. Slå dig ner och låt kvällens underhållning ta dig på en minnesvärd resa.

Ikväll på TV kan du se flera spännande och sevärda filmer. Här är några av dem:

1. Taken: En actionfylld film där en före detta CIA-agent reser till Europa för att rädda sin dotter som har blivit kidnappad av människohandlare.

2. Sherlock Holmes: En äventyrlig deckare där den legendariske detektiven Sherlock Holmes och hans trogne följeslagare Dr. Watson löser en komplex mordgåta i det viktorianska London.

3. Världen räcker inte till: En James Bond-film där agent 007 kämpar mot en galen industrimagnat som hotar att starta ett världskrig för att få monopol på världens oljeresurser.

4. Skyscraper: En spännande actionfilm där en före detta FBI-agent försöker rädda sin familj som har blivit fångade i en brinnande skyskrapa, samtidigt som han måste avslöja en komplott.

5. Arctic: En tät och känslosam överlevnadsthriller där en man strandar på den iskalla arktiska tundran efter en flygkrasch och kämpar för att överleva.

Det finns även andra sevärda filmer som sänds på TV ikväll, så ta en titt i programguiden för fler alternativ!

Taken

TakenBryan, en före detta CIA-agent har svårt att släppa sin gamla yrkesroll och ser faror överallt. När hans dotter, Kim, åker till Paris, besannas hans värsta mardröm, hon kidnappas. Bryan inleder en kamp mot klockan för att hitta henne.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Taken

Sherlock Holmes

Sherlock HolmesHolmes och hans ständige följeslagare Watson har lyckats fånga en man som är skyldig till flera ritualmord. Mannen blir dömd till döden. Men plötsligt verkar det som om han återuppstått från de döda och Holmes och Watson blir indragna i fallet.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Sherlock Holmes

Världen räcker inte till

Världen räcker inte tillAgent James Bond får i uppdrag att skydda oljearvtagerskan Elektra som bestämt sig för att fortsätta med sin avlidne fars verk, bygget av en pipeline från Ryssland till Istanbul. Bond kastas in i ett äventyr där han möter en av sina värsta fiender.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Världen räcker inte till

Skyscraper

SkyscraperFBI-agenten och krigsveteranen Will Sawyer jobbar med säkerheten för skyskrapor. När han är i Kina på jobb fattar helt plötsligt världens högsta och mest säkra byggnad eld och Will misstänks för händelsen. Efterlyst måste han hitta den skyldige, rentvå sitt namn och rädda sin familj som är instängd i byggnaden… på andra sidan elden.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Skyscraper

Arctic

ArcticFast i Arktis i över ett år måste han bestämma sig för att stanna kvar i sitt lägers relativa säkerhet eller att gå den livsfarliga vandringen för att överleva.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Arctic

Perfect Harmony

Perfect HarmonyPopstjärnan Jack och professor Barrett tvingas glömma gammalt groll när deras bästa vänner ska gifta sig. Deras samarbete som best man och brudtärna leder inte bara till ett fantastiskt bröllop – utan också en oförglömlig duett.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Perfect Harmony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *