The Hunger Games: Mockingjay, Part 1

Spännande filmkväll på TV: The Hunger Games: Mockingjay, Part 1, Aquaman, Terminator Salvation, Speed och Jurassic Park!

Ikväll bjuder TV på en spännande mix av suveräna filmer för alla smaker. Klassikern Jurassic Park tar oss med på ett hisnande äventyr medan Speed håller oss bokstavligen på kanten av våra platser. Den actionfyllda Terminator Salvation erbjuder en adrenalinpumpande upplevelse, medan den episka Aquaman tar oss till undervattensvärldar fyllda med överraskningar. Dessutom har vi också förmånen att kunna följa den gripande berättelsen om The Hunger Games: Mockingjay, Part 1. Så slå er ner i soffan och njut av kvällens fantastiska filmutbud!

Ikväll sänds flera värdefulla filmer på TV. ”The Hunger Games: Mockingjay, Part 1” handlar om en revolt mot en totalitär regim. ”Aquaman” utforskar en undervattensvärld och hjältens strävan att bevara fred. ”Terminator Salvation” följer jakten på överlevnad i en framtid med robotar. ”Speed” är en actionpackad historia om en bombhotad buss. ”Jurassic Park” ger en spännande återupplivning av dinosaurier. Det finns också andra sevärda filmer att välja mellan ikväll.

The Hunger Games: Mockingjay, Part 1

The Hunger Games: Mockingjay, Part 1Katniss vaknar upp i Distrikt 13, där rebeller planerar revolution mot President Snow. Och alla hoppas på att Katniss ska skapa nytt hopp. Men Peeta finns plötsligt på andra sidan, som hennes motståndare. Filmen har klarat Bechdel Wallace-testet.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:40. Läs mer om The Hunger Games: Mockingjay, Part 1

Aquaman

AquamanHalvmänniskan och halvatlanten Arthur Curry får veta att han är arvinge till undervattensriket Atlantis och måste träda fram för att leda sitt folk och bli en hjälte. Där börjar hans livs resa – en resa som inte bara tvingar honom att möta sitt sanna jag, utan också upptäcka om han är värdig det han föddes till att bli: en kung.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 17:00. Läs mer om Aquaman

Terminator Salvation

Terminator SalvationSamtidigt som maskinerna samlar sig för slutstrid utforskar John Connor och en mystisk främling Skynets inre. Tillsammans uppdagar de en fruktansvärd hemlighet som kan leda till människosläktets undergång.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Terminator Salvation

Speed

SpeedEn sprängladdning har placerats på en buss, som trafikerar Los Angeles i rusningstrafik. Om hastigheten sänks under 80 km/h sprängs bussen. Polismannen Jack Traven får det farliga uppgiften att desarmera bomben.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Speed

Jurassic Park

Jurassic ParkDen excentriske mångmiljonären John Hammond bjuder in två dinosaurieexperter till sin nöjespark på en ö utanför Costa Rica. Hammond har lyckats skapa levande dinosaurier genom att klona DNA från förhistoriska insekter.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om Jurassic Park

Christmas Next Door

Christmas Next DoorFramgångsrike författaren Eric Randall är känd för sitt ungkarlsliv. När han får ansvar för syskonbarnen över julhelgen ber han grannen April om hjälp för att ge barnen en riktig jul, men finner själv äkta julglädje.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:20. Läs mer om Christmas Next Door

Sister Swap: A Hometown Holiday

Sister Swap: A Hometown HolidaySystrarna Jennifer och Meg har bytt stad med varandra inför jul. Jennifer vill genomföra ett julmirakel i hemstaden och öppna den gamla biografen och visa en sista film.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Sister Swap: A Hometown Holiday

Aurora Teagarden Mysteries: How to Con a Con

Aurora Teagarden Mysteries: How to Con a ConAurora Teagarden får ett nytt fall när hennes mamma, fastighetsmäklaren Aida, har en klient som hittas mördad. Aurora och fästmannen Nick börjar snart nysta upp en svindlarhärva i Lawrenceton.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 18:05. Läs mer om Aurora Teagarden Mysteries: How to Con a Con

Eld & lågor

Eld & lågorÅret är 1940 och på var sin sida om Allmänna gränd på Djurgården ligger två konkurrerande nöjesparker, det tjusiga Gröna Lund med karuseller för barnfamiljerna och det simpla Nöjesfältet med billig öl och lättklädda damer. De två ägarfamiljerna har legat i öppen strid med varandra i decennier, men allt förändras natten då de unga arvtagarna, John och Ninni, inleder en förbjuden kärlekshistoria.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Eld & lågor

Exodus

Exodus

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:20. Läs mer om Exodus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *