First Man

Spännande filmkväll på TV! Utforska rymden med First Man, känn hettan med Heat, och upplev äventyret med The Huntsman: Winter’s War, The Italian Job och 50 First Dates!

Ikväll bjuds det på ett späckat filmutbud på TV, där flera fantastiska filmer gör sitt framträdande. Bland höjdpunkterna hittar vi First Man, Heat, The Huntsman: Winter’s War, The Italian Job och 50 First Dates.

Ikväll på TV visas flera sevärda filmer. ”First Man” är en film om astronauten Neil Armstrong och månlandningen. ”Heat” är en spännande kriminalthriller med Al Pacino och Robert De Niro. ”The Huntsman: Winter’s War” är en fantasy-actionfilm med Chris Hemsworth och Charlize Theron. ”The Italian Job” är en actionkomedi om en stöld av guld i Italien. ”50 First Dates” är en romantisk komedi med Adam Sandler och Drew Barrymore om en man som får vinna kvinnans hjärta varje dag på nytt. Förutom dessa finns det flera andra sevärda filmer att välja mellan.

First Man

First ManFölj den spännande historien om hur NASA landsatte människor på månen med fokus på Neil Armstrong och åren 1961-1969. Armstrong tvingas till många uppoffringar för att kunna utföra ett av världshistoriens farligaste uppdrag.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:25. Läs mer om First Man

Heat

HeatStriden mellan två män på varsin sida om lagen. Neil McCauley är en tjuv – en av de bästa. Han och hans team imponerar till och med på detektiven Vincent Hanna. Det blir hans mål i livet att sätta dit McCauley.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:30. Läs mer om Heat

The Huntsman: Winter’s War

The Huntsman: Winter's WarDrottning Ravennas syster Freya får höra talas om systerns öde och samlar sina krigare för att återföra den magiska spegeln till den enda häxa som fortfarande kan tillgodogöra sig dess krafter. När Freya upptäcker att hennes syster går att återuppliva står det förtrollade landet plötsligt inför sitt största hot någonsin.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om The Huntsman: Winter’s War

The Italian Job

The Italian JobEfter att ha lyckats med att stjäla en makalös guldtacka från ett välbevakat palats i Venedig kan Charlie och hans gäng inte tro sina ögon när en av dem visar sig vara dubbelspelare.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om The Italian Job

50 First Dates

50 First DatesEn veterinär förälskar sig i vackra Lucy, som tyvärr lider av kortidsminnesförlust och glömmer bort vem han är dagen efter.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:00. Läs mer om 50 First Dates

Polisskolan 2 – Första uppdraget

Polisskolan 2 - Första uppdragetDe allt annat än normala polisaspiranterna får sitt första uppdrag: De måste stoppa ett gäng vandaler i den tuffaste delen i stan.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 19:00. Läs mer om Polisskolan 2 – Första uppdraget

Ninjababy

NinjababyRakel har en massa planer för sitt liv, ingen av dem innefattar att bli mamma. Så när hon upptäcker att hon är gravid vänds hennes tillvaro minst sagt upp- och ner. Att bebisen inom henne dessutom envisas med att ha egna åsikter gör inte saken lättare. Nu måste hon få ordning på tillvaron, något som inte är Rakels bästa gren.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:35. Läs mer om Ninjababy

En del av mitt hjärta

En del av mitt hjärtaIsabella, 35, är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för. Isabellas självförtroende kommer av sig när hon inser att Simon, hennes stora tonårsförälskelse, ska gifta sig med Isabellas barndomskompis Molly och att hon inte ens är bjuden på bröllopet.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om En del av mitt hjärta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *