The Equalizer 2

Spännande filmlista ikväll: The Equalizer 2, En oväntad vänskap, Die Another Day, Bridesmaids och Groundswell.

Ikväll bjuder TV på en rad fantastiska filmer som får oss att vilja stanna hemma. Bland höjdpunkterna finns The Equalizer 2 med Denzel Washington, berörande En oväntad vänskap, actionfyllda Die Another Day med James Bond, komedin Bridesmaids och spännande thrillern Groundswell. Så varför inte slå sig ner i soffan och njuta av en kväll fylld av spännande filmupplevelser?

Ikväll på TV kan du se följande filmer:

– ”The Equalizer 2”: En actionfylld rättvisa film där den före detta CIA-agenten Robert McCall återigen ställer upp för dem som behöver hans hjälp.
– ”En oväntad vänskap”: En hjärtevärmande historia om en funktionsnedsatt man och hans relation med sin ombudskvinna som utvecklas till en stark vänskap.
– ”Die Another Day”: En James Bond-film där agent 007 kämpar mot ondsinta fiender och räddar världen.
– ”Bridesmaids”: En komedi om en grupp kvinnliga vänner som kämpar med bröllopsplanering och deras egna personliga kriser.
– ”Groundswell”: En dramafilm om en mans kamp för att skapa förändring i sitt samhälle genom att försöka skydda en hotad fjällmiljö.

Förutom dessa filmer finns det även andra sevärda filmer som sänds på TV ikväll.

The Equalizer 2

The Equalizer 2Denzel Washington återvänder till rollen som Robert McCall, en före detta agent som drivs av en stark vilja att skipa rättvisa för de mest utsatta och förtryckta. Hur långt är han beredd att gå denna gång, när det gäller någon han älskar?

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The Equalizer 2

En oväntad vänskap

En oväntad vänskapFörortskillen Driss kommer ut från fängelset och anställs som personlig assistent till den förlamade aristokraten Philippe. På ytan verkar de inte ha någonting gemensamt men Driss livsglädje smittar av sig och en oväntad vänskap växer fram.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om En oväntad vänskap

Die Another Day

Die Another DayNär agent James Bond är ute på ett uppdrag hamnar han i fängelse. Efter att han blivit frisläppt återkallar hans chef Bonds licens att döda eftersom hon misstänker att Bond avslöjat hemligheter under fångenskapen.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Die Another Day

Bridesmaids

BridesmaidsDen försmådda och panka Annie tvingas leda en grupp färgstarka tärnor på en vild åktur när hennes bästa vän skall gifta sig.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Bridesmaids

Groundswell

Groundswell

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Groundswell

India Song

India SongAnne-Marie bor i Laos med sin diplomatmake när hon bestämmer sig för att gifta om sig. Med sin nya man reser hon över hela Asien, och finner sig 17 år senare uttråkad och förtryckt i Calcutta. För att finna mening i vardagen, och lätta på det tryck som håller henne nere, börjar hon inleda kärleksrelationer med andra män.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om India Song

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *