S.W.A.T.

Spännande och fantasifulla filmer kvällens TV-tablå

Flera fantastiska filmer sänds på TV ikväll, vilket ger oss ett överflöd av spännande underhållning att njuta av. Bland kvällens utbud finns actionfyllda titlar som S.W.A.T., The Bourne Ultimatum och Hunter Killer. För dem som vill ha en dos av komedi följer även Ghostbusters II med sitt glada gäng spöksanerare. Dessutom erbjuds dramatiska berättelser med Tillfälligheter och fantasier. Det är med rätt förväntningar och höga förhoppningar vi fram emot en kväll fullpackad med bra filmer.

Ikväll på TV visas ett varierat utbud av filmer. Actionfilmen S.W.A.T. handlar om en specialstyrka som tar upp jakten på en farlig fånge. Ghostbusters II är en komisk sci-fi-film där ett gäng spökjägare ger sig i kast med ännu fler paranormala problem. I actionthrillern Hunter Killer försöker en amerikansk ubåt rädda en rysk president och förhindra krig. The Bourne Ultimatum fortsätter äventyren med den skicklige Jason Bourne när han kämpar för att lösa sitt förflutna. Komedin Tillfälligheter och fantasier handlar om en kvinna som drömmer om att göra saker hon inte får och vad som händer när hon faktiskt gör det. Utöver dessa filmer finns även andra sevärda filmer att ta del av under kvällen.

S.W.A.T.

S.W.A.T.En grupp specialtränade poliser i Los Angeles kallas in för att se till att den franske drogkungen Alexander Montel hålls kvar i polisens förvar, efter det att Montell erbjudit 100 miljoner dollar till den som kan befria honom.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om S.W.A.T.

Ghostbusters II

Ghostbusters IISpökjägarna är tillbaka! Fem år har gått sedan Venkman, Stanz, Zeddemore och Spengler rensade Manhattan på gastar, men nu börjar Dana Barret att misstänka att de osaliga andarna åter gjort entré i staden.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:45. Läs mer om Ghostbusters II

Hunter Killer

Hunter KillerDen oprövade ubåtskaptenen Joe Glass söker i Norra ishavet efter en amerikansk ubåt i nöd, när han upptäcker en hemlig militärkupp mot den ryska presidenten. Med sitt och sin besättnings liv på spel måste han ta sig igenom fiendens vatten och samtidigt samarbeta med en Navy Seal-trupp för att rädda presidenten och stoppa ett nytt världskrig.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Hunter Killer

The Bourne Ultimatum

The Bourne UltimatumDen tredje filmen om Jason Bourne – och samtidigt som Bourne jagar efter informationen om sin sanna identitet, är han i sin tur jagad av den organisation som en gång skapade honom.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Bourne Ultimatum

Tillfälligheter och fantasier

Tillfälligheter och fantasierDen där iskylan när ditt ex träffat någon och du får höra om det från den nya. En hämndaktion med oväntade konsekvenser. Ett slumpartat möte med fel person som visar sig vara helt rätt.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:35. Läs mer om Tillfälligheter och fantasier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *