The Wolf of Wall Street

Spännande torsdagskväll med The Wolf of Wall Street, Taken 3, A Cinderella Story och Secondhand Lions på TV!

Ikväll kommer det att sändas ett brett utbud av bra filmer på TV. Några av höjdpunkterna inkluderar The Wolf of Wall Street, Taken 3, A Cinderella Story och Secondhand Lions. Oavsett vilken genre man föredrar finns det något för alla att njuta av ikväll.

Ikväll på TV kan du se följande filmer:

1. ”The Wolf of Wall Street”: En skoningslös berättelse om en mäklare som lever ett extravagant liv fyllt av överflöd och korruption.

2. ”Taken 3”: En spännande actionfilm där en före detta CIA-agent kämpar för att skydda och hämnas sin familj.

3. ”A Cinderella Story”: En modern twist på sagan om Askungen, där en ung tjej drömmer om att hitta kärleken samtidigt som hon kämpar med svåra familjeförhållanden.

4. ”Secondhand Lions”: En gripande familjefilm om en ung pojke som tillbringar sommaren hos sina två excentriska farbröder och lär sig värdefulla och oväntade livslektioner.

Det finns även andra sevärda filmer som sänds ikväll, så det finns något för alla smaker och intressen.

The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall StreetBörsmäklare Jordan Belforts går från den amerikanska drömmen till total girighet när han förvandlas från hederlig småhandlare till korrupt börshaj med öknamnet ’The Wolf Of Wall Street’. Pengar, makt, kvinnor och droger.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Wolf of Wall Street

Taken 3

Taken 3Bryan Mills liv slås i spillror när han blir oskyldigt misstänkt för mord. Situationen blir inte bättre av att han lyckas fly från brottsplatsen och får polisen, FBI och CIA efter sig. Nu måste Bryan själv sätta dit mördarna.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Taken 3

A Cinderella Story

A Cinderella StoryTonårstjejen Sam slavar på fik och plågas ständigt av sin elaka styvmor. Hennes enda tröst är att chatta med en hemlig kille på nätet. De bestämmer sig för att träffas på den stundande höstbalen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:20. Läs mer om A Cinderella Story

Secondhand Lions

Secondhand Lions14-årige Walter har dumpats av sin mamma på en gård i Texas. Där bor hans excentriska gammelfarbröder Hub och Garth och enligt ryktet har de gömt en stor summa pengar någonstans på gården.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:15. Läs mer om Secondhand Lions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *